• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2020

11:30

(VIDEO) ZLOSTAVLJAO JE JOKIĆA, NIJE MOGAO NIŠTA DA MU URADI! Amerikanci "razapeli" Srbina nakon novog poraza Denvera!

NBA

(VIDEO) ZLOSTAVLJAO JE JOKIĆA, NIJE MOGAO NIŠTA DA MU URADI! Amerikanci "razapeli" Srbina nakon novog poraza Denvera!

Podeli vest

Košarkaši Denvera poraženi su od Juta Džeza u trećem meču plej-of serije, a nakon novog neuspeha navijači su krivca pronašli u Nikoli Jokiću koji je imao problema da zaustavi Rudija Gobera

 

Nešto slabija partija Jokića, ali generalno očajna utakmica čitavog tima Denvera izazvala je burnu reakciju navijača tima iz Kolorada koji je važio za velikog favorita pre nego što je počela plej-of serija.

SRAMOTA OD MINUS 37 POENA RAZLIKE! Juta ponizila Denver i povela sa 2:1 u seriji!

Srbin je ubacio 15 poena, ali je imao problema da zaustavi Francuza Rudija Gobera koji je skupio 24 i na to dodao 15 skokova. To je bio dovoljan razlog da na društvenim mrežama krene "rafalna paljba" po Jokiću.

 

 

– Rudi Gober sa 12 poena i osam skokova u prvoj četvrtini. Potpuno je "zlostavljao" Jokića na oba dela terena – (Ti-Džej Mekbrajd posle uvodih 12 minuta).

 

 

– Jokić je odigrao ovakvo poluvreme kao da je u pitanju utorak veče protiv Kavalirsa. Nagetsima nema pomoći ako se on ne probudi – (zapažanje Harisona Vinda posle dve deonice).

 

 

- Može ova priča da se promeni. On se nije trudio večeras. Dakle, nešto od ovoga ipak može da se izmeni. Ali, Jokićeva reputacija će dobiti najjači mogući udarac ako odigra još dve ovakve utakmice – (Adam Mares)

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija