• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2020

07:31

(VIDEO/FOTO) TOTALNI KOLAPS! Jokić i društvo pred ISPADANJEM, Srbin ubacio 29, Marej 50, ali NI TO NE POMAŽE!

NBA

(VIDEO/FOTO) TOTALNI KOLAPS! Jokić i društvo pred ISPADANJEM, Srbin ubacio 29, Marej 50, ali NI TO NE POMAŽE!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Jute 129:127 u četvrtom meču plej-ofa NBA lige i nalaze se pred eliminacijom

Džezeri sada vode 3:1 u ukupnom skoru, pa je ekipa našeg Nikole Jokića nalazi u nezavidnoj situaciji, jer se serija igra do četiri pobede.

(VIDEO) JOKIĆ UBACIO 28 POENA, TRENER BESAN! Da li je Meloun ljut na Srbina?

(VIDEO) JOKIĆ GA LAKTOM NOKAUTIRAO, a onda je usledila BRUTALNA OSVETA! Au kako je zalepio Nikolu!

 

Nikola Jokić odigrao je odličnu utakmicu. Meč je završio sa 29 poena, sedam skokova i šest asistencija, a iz igre je šutirao 50 odsto – 12/24. U finišu meča je pogodio neke vrle bitne šuteve, ali ni to nije bilo dovoljno, jer je na drugoj strani briljirao Donovan Mičel. 

 

Jokić je na tri minuta do kraja pogodio za "-2" (111:113), potom je na 76 sekundi do isteka ubacio dva bacanja za -1 (118:119). Međutim, svaki put Mičel je imao odgovor za Srbina

Pored Jokića,  Marej je ubacio čak 50 poena (18/31), imao 11 skokova i sedama asistencija.

Mičel je predvodio Džez sa 51 poenom, a pratili su ga Konli sa 26, Klarkson sa 24 i Gober sa 17 poena i 11 skokova.

Peti meč igra se u noći između utorak i srede u 00.30. Kako su Nagetsi igrali u ovom plej-ofu u pojedinim mečevima, težak je zadatak pred timom Majka Melouna.

Toronto je deklasirao Bruklin i time završio prvu plej-of seriju 4:0 u svoju korist, a Reptorsi su ovoga puta slavili 150:122! Norman Pauel je ubacio 29 poena, dok je Serž Ibaka imao 27 poena i 15 skokova. Paskal Sijakam je takođe dodao "dabl-dabl", sa 20 poena i 10 asistencija.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija