• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

08:50

KAVAI SE NALJUTIO I RAZBIO DALAS! Klipersi poveli u seriji protiv Maveriksa, Bobi igrao 17 minuta!

NBA

KAVAI SE NALJUTIO I RAZBIO DALAS! Klipersi poveli u seriji protiv Maveriksa, Bobi igrao 17 minuta!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa ubedljivo su savladali Dalas Maverike u petom meču plej-of serije zapadne konferencije rezultatom 154:111. Klipersi sada vode sa 3:2

Kliperse je do trijumfa predvodio Pol Džordž, koji je za 25 minuta provedenih na terenu ubacio 35 poena. Odličan je bio i Kavaj Lenard sa 32 poena i sedam skokova, Montrezl Harel je dodao 19, Markus Moris 12, dok su po 11 ubacili Lendri Šemet i Redži Džekson.

(VIDEO) NEMA POVLAČENJA, NEMA PREDAJE! Jokić BLISTAO! Denver preživeo Jutu, serija se nastavlja...

Luka Dončiž je za 31 minut uspeo da ostvari 22 poena, osam skokova i četiri asistencije.  Dvocifreni su još bili Tim Hardavej sa 19, Trej Burk sa 15, odnosno Maksi Kleber sa 12 i Delon Rajt sa 11 poena. Naš Boban Marjanović je za 17 minuta ubacio pet poena i zabeležio tri skoka i dve asistencije.

Šesti duel ovih ekipa na programu je u noći između četvrtka i petka od 03.00 časa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija