• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

08:55

(VIDEO/FOTO) NEMILOSRDNI LEBRON I DEJVIS! Razbili Portland i srušili rekord!

NBA

(VIDEO/FOTO) NEMILOSRDNI LEBRON I DEJVIS! Razbili Portland i srušili rekord!

Podeli vest

Los Anđeles Lejkersi pobedili su Portalnd 131:122, dok je Hjuston bio bolji od Oklahome - 114:80

Lejkersi su došli do ubedljivih 4:1 u seriji, a najviše zahvaljujući Entoniju Dejvisu i Lebronu Džejms.

Dejvis je meč završio sa 43 poena uz devet skokova i četiri asistenije, a društvo mu je pravio Lebron utakmicu završio s novim tripl-dablom. Pord 36 poena imao još po 10 skokova i asisrencija za 34 minuta provedenih na parketu.

(VIDEO/FOTO) ZVER SE VRATILA! Lebron se RAZGOROPADIO i uništio Portland!

POJAVILI SE NOVI DETALJI! Lebron i igrači tražili savet od Obame!

 

Takođe, Lebron i Dejvis  postali su prvi igrači Lajkersa koji su na istoj utakmici plej-ofa ubacili po 35 koševa nakon Kobija Brajanta i O'Nila  2002. Međutim, aktualni duo najboljih igrača Lakersa nadmašio je onaj iz prošlosti. Jer Kobi i Šek su pre 18 godina ubacili 36 i 35 koševa, a Dejvis i Lebron sada su postigli 43 i 36 koševa. 

 

U drugom meču večeri, Hjuston je deklasirao Oklahomu s 34 poena razlike, a očekivano se u redovima “raketa” istakao bivši košarkaš Oklahome Džejms Harden, koji je postigao 31 poen.

Oklahoma trenutno vodi u seriji 3-2 i tim koji prođe u narednu fazu odmeriće snage s Lejkersima, koji su prvi tim sa Zapada koji je obezbedio plasman u narednu rundu.

Košarkaši Milvoki Baksa plasirali su se u drugu rundu NBA plej-ofa u Istočnoj konferenciji. Baksi su eliminisali Orlando Medžik sa 4-1 u seriji, a odlučujući pobedu ostvarili su sa 118:104.

Tim iz Viskonsina je po običaju predvodio MVP lige Janis Adetokumbo sa 28 poena i 17 skokova, pratio ga je Kris Midlton sa 21 poenom uz 10 uhvaćenih lopti i 7 asistencija.

Dvocifren učinak imali su još Bruk Lopez sa 16, Marvin Vilijams sa 12, Džordž Hil sa 11 i Erik Bledso sa 10 poena uz 8 proigravanja.

 

Neformalnog domaćina završnog turnira NBA lige nosio je Nikola Vučević sa 22 poena uz 15 skokova i 5 asistencija. Evan Furnije je dodao 18 poena, 15 je postigao Di Džej Ogustan, 14 Markel Fulc, a 13 Terens Ros.

Baksi će u polufinalu Istoka igrati protiv Majami Hita. U drugom se sastaju Boston Seltiksi i Toronto Reptorsi.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sine, samo nemoj da zaspiš, molim te! Potresna ispovest majke Nemanje koji je ubijen u Malom Orašju - majci dao obećanje koje nije ispunio!
Hronika

Sine, samo nemoj da zaspiš, molim te! Potresna ispovest majke Nemanje koji je ubijen u Malom Orašju - majci dao obećanje koje nije ispunio!

U Malom Orašju je obeležena godišnjica smrti šestorice mladića koji su mučki ubijeni dok su se družili i zajedno veselili. Uroš Blažić ugasio je 4. maja njihove živote, pucajući iz automatskog oružja, a jedan od ubijenih mladića bio je Nemanja Stevanović koga porodica opisuje kao najvećeg veseljaka, bez koga više ništa nije isto.

06.05.2024

07:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija