• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2020

08:45

(VIDEO) NIKAD ČUDNIJE NBA VEČE! Harden doneo pobedu i TO ODBRANOM!

NBA

(VIDEO) NIKAD ČUDNIJE NBA VEČE! Harden doneo pobedu i TO ODBRANOM!

Podeli vest

Totalna košarka i sudije u centru pažnje... Ekipa Hjustona plasirala se u polufinale Zapadne konferencije nakon velike pobede nad ekipom Oklahome u majstorici 104:102. Majami je bio bolji od Milvokija sa 116:114 za 2:0 u seriji

U meču odluke za plasaman u drugu rundu "Rakete" su uz mnogo muke uspele da slave. Ključnu ulogu ima je Džejms Harden! Ovoga puta meč je rešio odbranom!? Uspeo je da zaustavi Lud Dorta rampom i tako svom celom timu donese radost.

 

 

Po 21 poen ubacili su Erik Gordon i Robert Kovington, 20 je dodao koncentrisaniji Rasel Vestbruk, dok je ”brada” Harden meč završio sa 17 uz devet asistencija. Na kraju svi će upamtiti rampu koju je Harden podelio.

Na drugoj strani, O-Kej-Siju nije pomogla ni partija života Lugenca Dorta od 30 poena, ali ni tripl-dabl ponovo odličnog Krisa Pola (19 poena, 12 asistencija i 11 skokova).

Majami je slavio u tirleru... Džimi Batler je sa penala doneo pobedu svom timu, a odluka sudija da dosude faul bila je više nego čudna. 

Slovenac srpskog porekla Goran Dragić je ubacio 23 poena uz 5 skokova i četiri asistencije. Na drugoj strani, Andetokumbo ponovo najzapaženiji sa 29 poena i 14 skokova, dok je Kris Midlton dodao 23.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija