• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

07:11

(VIDEO) BRUTALAN ODGOVOR SRBINA! Ne ljutite Jokića! Uzvratio udarac Klipersima i doneo Denveru izjednačenje!

NBA

(VIDEO) BRUTALAN ODGOVOR SRBINA! Ne ljutite Jokića! Uzvratio udarac Klipersima i doneo Denveru izjednačenje!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Kliperse 110:101 i tako izjednačili skor na 1:1 u polufinalu Zapada

Briljirali su Nikola Jokić i Džemal Merej.

Srpski centar je utakmicu završio sa 26 poena uz 18 skokova i četiri asistencije, dok je Džamal Marej postigao poen više uz tri skoka i šest asistencija. Pratili su ih Pol Milsap i Geri Heris, postigli su po 13, Majkl Porter junior 11, a Monte Moris deset poena.

NAJGORI TERMIN! Srbi neće spavati zbog Jokića!

(VIDEO) BRUTALNO REŠETANJE! Marej strpao Juti 50 poena, Jokić ga pratio sa 22, Denver izborio sedmi meč!

 

Denverj je sjajno otvorio meč, a posebno su rapsoloženi bili Jokić i Marej. Brzo su napravili dvocifrenu prednost. Nisu imali odgovor Klipersi pa su Nagetsi posle prvih dvanaest minuta igre imali čak 19 poena prednosti – 25:44.

Jokić je u prvoj četvrtini postigao 15 poena, a Marej je dodao 11. Srpski košarkaš je briljirao tokom prvog dela meča koji je završio sa 24 poena i 10 skokova, a Nagetsi su imali +16. 

Foto: ap photo

 

U nastavku druga priča. Videli smo mnogo promašaja s obe strane. Klipersi su uspeli da smanje zaostatak, pa su pred poslednju četvrtinu bili 12 poena. 

Jokić nije postigao nijedan poen u trećoj četvrtini, ali je njegov tim ipak uspeo da zadrži dvocifrenu predost. Početkom četvrte četvrtine Klipersi su pripli na pet poena minusa, ali je uzvratio Srbin.  Jokić sa dvojkom i Heris sa dve trojke odbili su nalet ekipe iz Los Anđelesa. Nagetsi su napravili seriju 10:0 i tako rešili meč. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija