• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

08:21

(VIDEO) BEZ GLEDANJA PREKO GLAVE! Ovaj Jokićev potez RASPAMETIO JE SVE - još traže loptu!

NBA

(VIDEO) BEZ GLEDANJA PREKO GLAVE! Ovaj Jokićev potez RASPAMETIO JE SVE - još traže loptu!

Podeli vest

Nikola Jokić melje! Denver je izbacio Kliperse iz plej-ofa, a Srbin je još jednom blistao

Nisu mogli da zaustave našeg asa rivali! Igrao je sjajno, a jedan potez oduševio je sve. Jokić je bez gledanja uspeo da pronađe saigrača i to dodavanjem preko glave!?

 

ČUDO IZ SRBIJE! Evo koje sve rekorde je Jokić oborio u majstorici!

U stilu najvećih majstora ove igre... On je zaista čudo iz Srbije!

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
QQLELE

pre 3 godine

Nesto mi nije jasno, do ovog Jokicevog poteza , Nikola je ima 13 asistencija. Kada je dodao Mareju loptu iza glave, Beverry je napravio prekrsaj za dva slobodna bacanja. Marej je dao oba, da li se ovaj potez Jokica racuna kao asistencija ili ne. U ovom slucaju nije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija