• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

15:04

(VIDEO) JOKIĆ ZAKUCAO PRLJAVOG AMERIKANCA! Unosio mu se u lice, vređao ga, a onda ga je Srbin ućutkao!

NBA

(VIDEO) JOKIĆ ZAKUCAO PRLJAVOG AMERIKANCA! Unosio mu se u lice, vređao ga, a onda ga je Srbin ućutkao!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić u svom stilu je objasnio prljavu igru Dvajta Hauarda

Denver je dobio treći meč sa 114:106 uz 22 poena i 10 skokova srpskog centra. 

Nije mu bilo lako, jer je tokom celog meča na leđima imao Hauarda koji je pokušao da mu "uđe u glavu". Pokušao je da izludi Srbina kako bi ga zaustavio da dominira. Ali, uzalud je trošio vreme. 

(VIDEO) AMERIKANCI U ŠOKU! Pogledajte šta je Jokić radio Lebronu! "Kralj" je nemoćan pred Srbinom!

(VIDEO) SRAMOTA! Pokušao je da IZLUDI Srbina! "Betmen dolazi po tebe Džokeru"

 

Kao i Novak Đokovića, Nikola Jokić sve negativno oko sebe pretvori u snagu. 

Hauard je prljavim potezima pokušao da izbaci Somborca iz takta. Mučki ga je udarao na terenu, prozivao po hotelu, dobacivao mu na utakmicama, vređao... Ali nije uspeo da ga poremeti. Nikola je igrao svoju igru, košarku, kako kaže onako kako treba da se igra. 

Na konferenciji za medije novinare je zanimalo šta Srbin misli o provokacijama iskusnog košarkaša protivničkog tima... Dobili su šmekerski odgovor:

- Iskreno, oni samo rade svoj posao. A ja svoj. Nekada oni pobede, nekada ja. To je igra. Ne gledam na to kao na međusobne, pojedinačne duele. Ja samo igram košarku kako košarka treba da se igra - poručio je Jokić.

 

(VIDEO/FOTO) NIJE ZA ONE SA SLABIJIM SRCEM! Jokić se IZNERVIRAO i uzvratio UDARAC! Drama, Denver nervirao navijače, prokockao 20 razlike, ali "iščupali" pobedu!

(VIDEO) JOKIĆ GA IZLUDEO, UDARAO JE GLAVOM U ... Lebron odlepio zbog poraza!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija