• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

07:45

(VIDEO/FOTO) NE, MAJAMI NIJE MRTAV! Batler ubacio 40 poena, Lebron nije mogao da gleda, POBEGAO sa parketa!

NBA

(VIDEO/FOTO) NE, MAJAMI NIJE MRTAV! Batler ubacio 40 poena, Lebron nije mogao da gleda, POBEGAO sa parketa!

Podeli vest

Iako je Majami ponovo bio bez Gorana Dragića i Bema Adebaja, u trećoj utakmici finalne serije uspeo da savlada LA Lejkerse sa 115:104 i smanji prednost tima iz Los Anđelesa na 2:1

Izbegao je Majami "metlu", koja je posle dve meča delovala neizbežno.

Džimi Batler odigrao je senzacionalnu takmicu, jednu od najboljih partija u istoriji NBA finala. Meč je završio sa tripl-dabl učinkom od 40 poena, 11 skokova i 13 asistencija. Pogodio je 14 od 20 šuteva bez ijedne ispaljene trojek te 12 od 14 slobodnih bacanja.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Tek treći put u istoriji, jedan igrač je u finalu imao 40 poena uz tripl-dabl, pre Batlera to je pošlo za rukom Džeriju Vestu i Lebronu Džejmsu.

Imao je pomoć Tajlera Hiroua i Kelija Olinika koji su dali po 17 poena.

Na drugoj strani Lebron Džejms je imao 25 poena, 10 skokova i osam asistencija, a zanimljivo je da je parket napustio pre kraja meča, deset sekundi ranije iznerviran zbog poraza. 

Entoni Dejvis je ostao na 15 poena i pet skokova, dok je u poslednjoj četvrtini šutnuo tek jedanput i nije pogodio. Mesto drugog strelca preuzeli su Kuzma i Moris sa po 19 poena. 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija