• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2020

09:43

(VIDEO) SLOMIO SE I ZAPLAKAO! Tižne scene - Slovenac lije suze kraj terena!

NBA

(VIDEO) SLOMIO SE I ZAPLAKAO! Tižne scene - Slovenac lije suze kraj terena!

Podeli vest

Sanjao je Goran Dragić da igra NBA finale, ali ga je povredila sprečila u tome, pa nije mogao ni suze da sakrije

Propušta utakmice života zbog povrede stopala. Pokušao je Slovenac da zaigra u četvrtoj utakmici serije sa LA Lejkersima, zagrevao se, ali nije dobio zeleno svetlo od lekara. 

Kamere sz tabeležile, a suze na njegovom licu rekle su više od bilo koje reći. Dragića su tešili na klupi, uspeli čak i malo da ga nasmeju dok je bespomoćno sedeo na klupi i gledao saigrače koji gube, a nije mogao da im pomogne. 

Foto: printscreen

 

Odmahivao je glavom, dok su suze tekle niz lice. Nije mogao da sakrije emocije. Slomio se kada je shvatio da je povreda stopala jača i da neće moći da pomogne saigračima ni u četvrtoj utakmici finala.

Majami je poražen u četvrtom meču i Lejkerse sada samo trijumf deli od titule. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija