Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

09:52

(FOTO) NISAM URADIO POSAO KAO ŠTO SAM OBEĆAO... Džimi Batler poslao poruku navijačima!

NBA

(FOTO) NISAM URADIO POSAO KAO ŠTO SAM OBEĆAO... Džimi Batler poslao poruku navijačima!

Podeli vest

Džimi Batler najavio je ostanak u Majami Hitu i napad na prsten naredne sezone

Bajkovita sezona Majami Hita je završena! Snove da mogu do prstena u finalu su im srušili Lejkersi predvođeni Lebron Džejmsom i Entoni Dejvisom (3:2).
 

Foto: Tanjug/AP Photo

Razočarenje je prisutno u sastavu tima sa Floride, ali vlada i optimizam. Džimi Batler, prvi igrač tima rekao je posle utakmice da nije ispunio obećanje upravi da će doneti prsten u Majami.

 

- Ovo je tim tražio od mene, ovo je organizacija tražila od mene. Rekao sam im da ću im osvojiti šampionat i nisam ispunio svoj deo dogovora, to znači da moram opet da probam sledeće godine. Rekao sam treneru Spou (Erik Spoelstra) da sam ovde da osvojim prsten. Nisam uradio svoj posao tako da idem dalje i moram da ispunim svoj deo dogovora - rekao je Batler posle finala. 

Foto: AP/Photo

- Ovde pripadam, ovde se smejem i to me čini srećnim! Želeo bih da sam osvojim titulu za saigrače, organizaciju, ali i dalje mi je drago zbog onoga što se desilo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija