• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2020

08:02

(VIDEO) MOJ OTAC JE SA KOSOVA, IZ SRBIJE! Sin Zvezdine legende podigao Srbiju na noge, čula ga je cela Amerika!

NBA

(VIDEO) MOJ OTAC JE SA KOSOVA, IZ SRBIJE! Sin Zvezdine legende podigao Srbiju na noge, čula ga je cela Amerika!

Podeli vest

Izraelski reprezentativac 19-godišnji Deni Avdija, sin legende Crvene zevzde, izabran je kao deveti pik na NBA draftu od strane Vašington Vizardsa,

Avdija je potom podigao Srbiju na noge. U snimljenoj poruci kojom se predstavio  NBA navijačima,on je podsetio da je njegov otac bivši košarkaš Zufer Avdija, a rekao je i da je "rođen na Kosovu, u Srbiji". 

Inače, Deni, koji ima i srpski pasoš po ocu koji je rođen u Prištini, i tokom igračkih dana bio je legenda Zvezde.

Foto: printscreen

 

- Izrael nije davao mnogo igrača u NBA i velika je čast predstavljati svoju zemlju. Uzbuđen sam i želim da unapredim svoju igru - rekao je Avdija koji je sa Makabijem tri godine zaredom je prvak Izraela.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija