• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

13:31

BESAN NA SEBE! Jokić kaže da je bio najgori

NBA

BESAN NA SEBE! Jokić kaže da je bio najgori

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anšeles Klipersa prethodne noći rezultatom 121:108, a srpski centar Nikola Jokić bio je na korak od tripl-dabla pošto je imao 24 poena, deset asistencija i devet skokova. Mešutim, za vreme koje je proveo na terenu, tim iz Kolorada je bio 20 poena u minusu, pa je posle meča bio prilično samokritičan

Imao sam nagori plus/minus i što se tiče toga ne znači ništa što sam imao dobru statistiku. Kada sam bio na terenu mi smo najviše gubili - rekao je Jokić.

Nastavio je u istom ritmu.

Statistika je moja slika ne znam čega. Moramo da igramo bolje, da se probudimo, više da igramo 'ginemo' i igramo jedan za drugog. To je jedini put do dobre sezone.

Potom je pokušao da objasni kako su Klipersi razbili ekipu Majka Melouna.

Pogađali su 'lude' šuteve, čak 50 odsto u prvom poluvremenu. Naravno, nisu stalno imali teške šuteve, bilo je i lakih. Tako je kako je. Moramo da se držimo zajedno i shvatimo gde grešimo. Moramo prazne i loše minute da svedemo na minimum - završio je popularni "Džoker".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOKIĆ OPET MAESTRALAN! Denver ponovo poražen /VIDEO/
NBA

JOKIĆ OPET MAESTRALAN! Denver ponovo poražen /VIDEO/

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Los Anđeles Klipersa rezultatom 121:108 (32:26, 40:29, 26:24, 23:29), a domaćem timu nije pomogla ni još jedna fantastična partija koju je odigrao Nikola Jokić

26.12.2020

08:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija