• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

11:12

SVET U ČUDU, AMERIKANCI TRLJAJU OČI! Pogledajte šta je sad Jokić uradio!

NBA

SVET U ČUDU, AMERIKANCI TRLJAJU OČI! Pogledajte šta je sad Jokić uradio!

Podeli vest

Denver ne briljira na startu nove NBA sezone, ali zato Nikola Jokić "kida"

Jokić je igrao nešto manje od 32 minuta u pobedi protiv Minesote 124:109 i ubacio 19 poena, a imao je po 12 skokova i asistencija. Iz igre je šutirao 8/12, a samo je jednom probao za tri poena i bio je neuspešan. Sa linije slobodnjih bacanja je tri puta bio siguran iz isto toliko pokušaja.

Tokom meča u kom je još jednom potvrdio da je ubedljivo najbolji igrač Denvera, Jokić je napravio potez o kom bruje navijači.

Opet je to uradio! Bez gledanja je uposlio saigrača u uglu terena! Iz ćoška je pogodio Fakundo Kampaco.

 

 

Srbin je postao kralj tripl-dablova. U šestom meču sezone Jokić je stigao do četvrtog tripl-dabl učinka. U svakom je imao dvocifreni broj asistencija. Sa prosekom od skoro 13 asistencija Srbin je najbolji u toj kategoriji, ispred Džejms Hardena sa 11 i Krisa Pola sa 8,7.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija