• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

07:40

SRPSKA ZVER! Jokića niko ne može da zaustavi, RAZMONTIRAO je Minesotu /VIDEO/FOTO/

NBA

SRPSKA ZVER! Jokića niko ne može da zaustavi, RAZMONTIRAO je Minesotu /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Srpski as Nikola Jokić, naravno, predvodio je Denver do novog trijumfa protiv Minesote 123:116

Postigao je Nikola Jokić 35 poena, od toga 13 u poslednjoj deonici, uhvatio 15 skokova i podelio nešto manje asistencija nego obično – šest. Srbin je na terenu proveo 36 minuta i pogodio 12 od 20 šuteva, 60 odsto.

 

 

Malo je doduše nedostajalo da Denver prokockao 18 poena prednosti. Ušli su domaći u poslednju četvrtinu sa minusom, ali se Jokić u nastavku sve postavio na mesto i doneo trijumf Denveru. 

Foto: Tanjug/AP Photo

Nikola Jokić

Do ovog meča se dva puta u istoriji NBA lige dogodilo da jedan igrač posle uvodnih sedam utakmica dostigao učinak od 150 poena i po 75 skokova i asistencija. U oba navrata to je polazilo za rukom Oskaru Robertsonu u sezonama 1961/62 i 1963/64, a od sada mu društvo pravi Nikola Jokić.

Denver je vodio većim delom prvog poluvremena, u jednom trenutku čak sa 18 poena razlike, ali je pre odlaska na veliki odmor dozvolio rivalu da se vrati u meč i pređe u vođstvo. Treća četvrtina protekla je u egalu, a onda su Nagetsi predvođeni Srbinom napravili seriju 17:4 i rešili pitanje pobednika. 

Vil Barton je dodao 20 poena, dok je Džamajkl Grin stigao do 17.Danđelo Rasel je završio meč sa 33 poena, dok je Huančno Ernangomze dodao 25 protiv bivšeg tima. Ovo je bio peti vezani poraz za “vukove”, nakon dva trijumfa na otvaranju.

 

 

 

NBA LIGA

Bruklin - Juta 130:96

Memfis - LA Lejkers 92:94

Denver - Minesota 123:116

LA Klipers - San Antonio 113:116

Portland - Čikago 108:111

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija