• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

14:14

SRAMOTA, GADE MI SE, TUŽNA SAM.... Američki sportisti na nogama zbog haosa u Vašingtonu!

NBA

SRAMOTA, GADE MI SE, TUŽNA SAM.... Američki sportisti na nogama zbog haosa u Vašingtonu!

Podeli vest

Četiri osobe su stradale, a 52 su uhapšene, nakon što su pristalice predsednika Donalda Trampa upale u zgradu Kapitola, anakon svega su se oglasili i američki sportisti

Trampove pristalice pokušalieda spreče Kongres da potvrdi pobedu Džoa Bajdena na predsedničkim izborima, izjavio je šef policije u Vašingtonu. 

Tramp je za svoje pristalice rekao da su patriote, da ih voli, te ponovio da su izbori pokradeni. Tviter mu je zabranio objavljivanje postova na 12 sati zbog poziva na nasilje, a sud o svemu što se dešava u Americi dali su i sportisti.

Svoj stav iznela je i Simon Bajls, jedna od najpoznatijih svetskih gimnastičarki.

- Sramota me je, ali nisam iznenađena. Gade mi se, ali nisam iznenađena. Tužna sam, ali ne i iznenađena. Ljuta sam, ali ne i iznenađena. Bez reči, ali ne i iznenađena - napisala je na Tviteru.

 

 


Oglasio se i Stef Kari  košarkaš Golden Stejt Voriorsa koji za  sve krivi Trampra.  Košarka Ajzea Tomas kratko je situaciju prokomentirao na Tviteru.

- Nama bi već pucali u glavu. Ovo je ludost -  napisao je. 

Oglasio se i Dven Vejd, 

- Crnce  zaustavljaju na putu i često se dogodi da ne prežive to zaustavljanje. Ne možemo da spavamo  u svojim krevetima a da nas ne ubijaju. Ne možemo da džogiramo a da nas ne ubijaju. Ne možemo da hodamo ulicom s kapuljačama na glavama a da nas neko ne ubije, ali oni mogu da rade sve ovo?

 

 

 

 

I Kevin Lav, košarkaš Klivlenda, dao je viđenje situacije u Vašingtonu.

Sramno je ovo što se događa na Kapitolu. Primer nejednakosti prema tome kako policija tretira one koji izazivaju nerede.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gidri

pre 3 godine

Што се не јависте када су ваши председници бомбардовали нас, Сирију, Либан и још толико зла нанели многим земљама и народима?

voja

pre 3 godine

Ma ovo su demokratske demonstracije i prekomerna sila upotrebljena.Demostranti su samo borci za slobodu. Valjda su aršini isti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija