• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

08:10

LILARD RAZBUCAO GRIZLIJE! Poraz ŠAMPIONA na svom terenu! /VIDEO/

NBA

LILARD RAZBUCAO GRIZLIJE! Poraz ŠAMPIONA na svom terenu! /VIDEO/

Podeli vest

Proteklu noć za nama obeležili su porazi Los Anđeles Lejkersa od San Antonio Sparsa, fantastična partija Damjana Lilarda u pobedi Portlanda, kao i trijumf Bruklina protiv Filadelfije

Aktuelni šampion Los Anđeles Lejkersi, poraženi su na svom parketu od San Antonio Sparsa rezultatom 118:109! Uprkos sjajnom izdanju Lebrona Džejmsa koji je postigao 27 poena i upisao 12 asistencija i Entonija Dejvisa koji je dodao 23 koša i uhvatio 10 skokova Sparsi su na kraju slavili. Neverovatan u pobedi svog tima bio je Lamarkus Oldridž sa 28 poena, a pratio ga je Demar Derozan sa 19. 

Portland Treil Blejzersi su na svom parketu slavili protiv Minesota Timbervulcsa sa 135:117. Pobednički tim predvodio je Damjan Lilard koji je upisao 19 poena i dodao po sedam skokova i asistencija, 20 je dodao Si Džej Mekolum, a 17 Jusuf Nurkić. Kod "vukova" Rasel i Edvards su dali po 26. 

Bruklin Netsi su savladali Filadelfiju sa 122:109 uprkos činjenici da su igrali bez Kevina Durenta i Kajrija Irvinga. Džo Heris je predvodio svoj tim sa 28 ubačenih poena, a uz to dodao je šest skokova i četiri asistencije. 

Nastavljaju Klivlend Kavalirsi sa dobrim partijama na startu nove sezone pošto su upisali novu pobedu protiv Memfis Grizlisa 94:90. Klivlend je predvodio Andre Dramond sa 22 poena i 15 skokova,a 198 je dodao Leri Nens. U redovima Grizlisa Jonas Valančiunas zabeležio je "dabl-dabl" sa 17 poena i deset skokova. 

Bruklin Nets - Filadelfija 76ers 122:109

Memfis Grizlis - Klivlend Kavalirs 90:94

Denver Nagets - Dalas Maveriks 117:124

Los Anđeles Lejkers - San Antonio Spars 109:118

Portland Treil Blejzers - Minesota Timbervulvs 135:117


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija