• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

07:32

KOŠMAR! BRUTALNA PARTIJA NESTVARNOG JOKIĆA, ali je Denver prosuo 18 poena prednosti! /VIDEO/FOTO/

NBA

KOŠMAR! BRUTALNA PARTIJA NESTVARNOG JOKIĆA, ali je Denver prosuo 18 poena prednosti! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nikola Jokić je opet briljirao, ali je Denver poražen od Bruklina u Berklejs centru rezultatom 122:116

Denver je razbio Netse u prvom poluvremenu, ali je onda staio i posle katastrofalne treće četvrtine nije uspeo da se vrati u meč.

Srpski košarkaš je upisao novi dabl-dabl, 23 poena i 11 skokova, a malo je nedostajalo za neverovatan kvadripl-dabl. Pored sedam uhvaćenih skokova, uspeo je i da ukrade sedam lopti protivniku. Uspeo je da se upiše u istorijske knjige kao prvi centar sa 20+ poena i 7+ ukradenih lopti još od legendarnog Hakima Olajdžuvona 1990. godine. Međutim, ni to nije bilo dovoljno Denveru. 

Nagetsi su odlično otvorili meč predvođeni Srbinom, imali čak i 18 poena prednosti.  Ali, usledila je košmarna treća deonica. Netsi su serijom 27:4 preorkenuli rezultata a onda došli do viška od sedam poena.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

U poslednja dva minuta treće četvrtine Denver se probudio i izjednačio na 90:90, potom čak i poveo. Međutim, Durent i društvo odbili su nalet Jokića i ekipe. Novom serijom su došli do vođstva i sačuvali ga do kraja. 

Pored Jokića koji je ubacio 23 poena, pratio ga je Barton sa 22 poena, Džamal Mari je dodao 17, Moris je ubacio 14 sa klupe.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

U pobedničkom sastavu blistao je Kevin Durent, 34 poena i 13 asistencija, samo skok nedostajao mu je za tripl-dabl. Lavert je takođe bio odličan sa 20 poena, a Braun je meč završio sa 16 poena.

 

 

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski dobio je 16 minuta u porazu Oklahome od San Antonija 112:102. Za to  vreme ubacio je 4 poena (2/6 iz igre, 0/1  za tri), imao 5 skokova i udario 2 blokade igračima Sparsa. 

 

NBA REZULTATI

Filadelfija - Majami 137:134
Bruklin - Denver 122:116
Klivlend - Juta 87:117
Hjuston - LA Lejkers 100:117
Oklahoma - San Antonio 102:112
Golden Stejt - Indijana 95:104

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17