• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2021

08:14

AGONIJA DALASA, DONČIĆ UMALO ZAPLAKAO, Lejkersi jedva slomili Boston! /VIDEO/

NBA

AGONIJA DALASA, DONČIĆ UMALO ZAPLAKAO, Lejkersi jedva slomili Boston! /VIDEO/

Podeli vest

Los Anđeles Lejkersi jedva su savladali Boston u noći između subote i nedelje rezultatom 96:95

Posle dva potaza u nizu Lejkersi su morali da dobiju ovaj meč. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a Boston je posustao u finišu pred kraj treće deonice, kada je ispustio 78:70. Serijom 9:0, Lejkersi su preokrenuli i na kraju trijumfovali minimalnom razlikom.

Voker je imao šut za pobedu dve sekunde pre kraja sa poludistance, ali je promašio, nije ni Tajs iz odbitka uspeo da preusmeri loptu u obruč.

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

 Lejkerse je do trijumfa ovaj put vodio Dejvis sa 27 poena i 14 skokova, Lebron sa 21 poenom uz po sedam skokova i asistencija, Herel ih je ispratio sa 16 poena. U Bostonu je Tejtum imao 30 poena, Braun 28 poena. 

Dalas je nastavio da posrće,  Finiks je bio bolji bio bolji 111:105. Pol je ubacio 29 poena, koliko je imao i Luka Dončić u ekipi Dalasa.  Boban Marjanović nije igrao, a Ejton je još bio adut Sansa sa 18 poena i čak 17 skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

Dončić je opet briljirao ali je sve bilo uzalad kad je Dalas vezao  čak peti poraz i samo su Nju Orleans i Minesota gori na Zapadu.

 

Dončić je na kraju meča bio toliko ljut da je delovalo da će da zaplače. 

Majami je trijumfovao  protiv  Sakramenta 105:104. Najraspoloženiji su bili sa 30 poena Batler i 18 Adebaj. Foks je predvodio Sakramento sa 30 poena, Hild je ubacio 18.

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Šarlot – Milvoki 126:114

Čikago – Portland 122:123

Majami – Sakramento 105:104

Pelikans – Hjuston 112:126

Boston – Lejkersi 95:96

San Antonio – Memfis 112:129

Dalas – Finiks 105:111

Golden Stejt – Detroit 118:91


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija