• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

13:10

LEPU PLAVUŠU OBEZBEĐENJE IZBACILO ZBOG LEBRONA! NBA zvezda se svađala sa bogatašicom usred meča! /VIDEO/

NBA

LEPU PLAVUŠU OBEZBEĐENJE IZBACILO ZBOG LEBRONA! NBA zvezda se svađala sa bogatašicom usred meča! /VIDEO/

Podeli vest

Prebogata navijačica Atlante, koja je naravno sedela na naskupljim mestima uz teren, napravila je incident tokom meča koji je njen tim igrao protiv Los Anđeles Lejkersa

Razmenila je uvredljive reči sa NBA zvezdom Lebronom Džejmsom, želeći da odbrani svog supruga.

Atraktivna plavuša i navijačica Atlante, inače žena biznismena Krisa Karlosa, koji je vlasnik kompanije za proizvodnju alkoholnih pića, ušla je u raspravu sa zvezdom Lejkersa, što je na kraju rezultiralo izbacivanjem iz hale.

Foto: USA Today

Džejms je u sred rasprave upitao navijačicu da li je pijana...

Prvo je došlo do rasprave između Lebrona i Krisa, a onda se u sve to uključila i atraktivna plavuša, koja je zapretila Džejmsu!

- Da vam kažem, Lebron je gledao u mog supruga tokom meča i izbacivao ga napolje - rekla je ona i potom opisala šta je izgovorila Lebronu! Jedan od najboljih košarkaša sveta je upitao da li je pijana!?

- Nemoj je.... da pričaš tako s mojim mužem! Još jednom tako nešto kaži i je.... ti... - izgovorila mu je ona.

Lebron je posle meča nije mnogo pažnje pridavao ovom incidentu, rekavši da mu je nedostajala interakcija s publikom, makar i na ovakav način, kao i da nije trebalo da izbace navijačicu iz hale. Tako je stavio tačku na ovaj događaj!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija