• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

07:24

OVO BOLI, JOKIĆ ĆE POLUDETI! Srbin razbijao, ali bivši as Partizana zatrpao koš Denvera!/VIDEO/FOTO

NBA

OVO BOLI, JOKIĆ ĆE POLUDETI! Srbin razbijao, ali bivši as Partizana zatrpao koš Denvera!/VIDEO/FOTO

Podeli vest

Novi bolan poraz Denvera, ovog puta od Vašington Vizardsa 130:128 i nova briljantna partija Nikole Jokića

Nikola Jokić je nastavio fantastičnu košgetersku seriju. I ovoga puta bio sjajan u timu Nagetsa sa 33 poena, sedam skokova i devet asistencija.

Za 37 minuta na parketu, pogodio je tri trojke i imao 9/16 pri šutu za dva. Ali, ni ovog puta to nije bilo dovoljno za pobedu Nagetsa. Kao i u prethodnim mečevima Srbin je morao sam da igra, efikasniji od njega bio je Džamal Marej, koji je ubacio 35 poena. 

 

Denver je u meč ušao odlično, posle 20 minuta igre imaku čak 20 poena prednosti. Ali Vizardsi su u drugom delu istopili prednost ekipe iz Kolorada, trojkom Robina Lopeza prišli su na 50:45, a potom preko Davisa Pertansa stigli i do izjednačenja, 52:52.

Vašington je preuzeo kontrolu, pa na poluvreme otišao sa 70:64, a tu prednost je čuvao i tokom čitave treće deonice. Vizardsi su vodili 121:108 na 4:39 pre kraja meča, delovalo je da blizu trijumfa,  ali je tada Jokić preuzeo stvari u svoje ruke.

Foto: USA Today

 

“Grumenje” je prišlo na 125:122. Jokiću je Marej pomogao u završnici pogodivši prvo trojku za 125:125, zatim je, nakon prekršaja Grina nad Bertansom pri šutu za tri poena i sva tri pogotka Letonca sa penala, doneo još jedno izjednačenje 2.1 sekundu pre kraja.

Ali, Grin je sve prosuo prekršajem nad Bredlijem Bilom u poslednjoj desetinki. Bek Vizadrsa iskoristio je oba bacanja i doneo svom timu veliku pobedu.

Bil je bio heroj trijumfa Vašingtona, ali sa 25 poena, a odličnu partiju pružio je Davis Bertans, koji je imao nestvarnih 81,8 posto šuta, uz pogođenih svih osam pokušaja sa linije penala, te čak devet trojki iz 11 šuteva, čime je postavio lični rekord. Jedini igrač sa trpl-dablom bio Rasel Vestbruk. Sjajni as Vizadrsa imao je 12 poena, 13 skokova i 12 asistencija

Foto: Tanjug/AP

 

Nagetsi su tako zabeležili 13. poraz u sezoni, uz 15 pobeda i trenutno su sedmi na Zapadu, dok je Vašington 13. na Istoku sa devet pobeda i čak 17 poraza.

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Orlando - Njujork 107:89

Boston - Atlanta 114:122

Filadelfija - Hjuston 118:113

Čikago - Detroit 105:102

Minesota - Indijana 128:134

Vašington - Denver 130:128

Memfis - Oklahoma 122:113

Nju Orleans - Portland 124:126

Golden Stejt - Majami 120:112

LA Klipers - Juta 96:114

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12