• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

07:12

UNIŠTAVANJE! JOKIĆ I MAREJ RAZMONTIRALI KLIVLEND! Tripl-dabl Nikole na rođendan, Marej ispisao istoriju!

NBA

UNIŠTAVANJE! JOKIĆ I MAREJ RAZMONTIRALI KLIVLEND! Tripl-dabl Nikole na rođendan, Marej ispisao istoriju!

Podeli vest

Posle dva poraza Denver je konačno pobedio, pao je Klivlend 120:103, uz tripl-dabl Nikole Jokića i strašno izdanje Džamala Mareja

Stigli su Nagetsi do 16. pobede u sezoni, predvođeni neverovatnom partijom Mareja. Nikola Jokić je na svoj rođendan briljirao, kao i tokom cele sezone. 

 

Foto: tanjug/ap

 

Ostvario je novi "tripl-dabl" srpski centar, uprkos činjenici da je šutirao samo osam puta iz igre - 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija bio je njegov učinak! To je njegov sedmi "tripl-dabl" ove sezone, a 48. u karijeri.

 

Procenat iz igre preko 70 posto, odnosno 5/8, uz jednu trojku iz dva pokušaja. Sa linije bacanja imao je besprekornih 5/5. Na kraju 16 poena, 12, skokova i 10 asistencija.

S druge strane, Marej je "poludeo" protiv Klivlenda. Meč je završio sa 50 poena. Postao je prvi košarkaš u NBA ligi sa 50 poena, a u isto vreme više 80 ili više posto šuta i iz igre i za tri. Šutirao je Marej kao u transu - 13/15 za dva i 8/10 za tri poena!

 

 

U timu Klivlenda je Kolin Sekston ubacio 23, a Džaret Alen 20 poena.

 

 

NBA LIGA, REZULTATI
 

Klivlend - Denver 103:120

Orlando - Golden Stejt 124:120

Boston - Atlanta 121:109

Filadelfija - Čikago 112:105

Memfis - Detroit 109:95

Milvoki - Oklahoma Nju 98:85

Nju Orleans - Finiks 114:132

Minesota - Toronto 81:86

Los Anđeles Klipers - Juta 116:112

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija