• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

07:34

SRBIN SE VRAĆA! Bogdanović sve bolji posle povrede, Crnogorac briljirao u porazu! /VIDEO/

NBA

SRBIN SE VRAĆA! Bogdanović sve bolji posle povrede, Crnogorac briljirao u porazu! /VIDEO/

Podeli vest

Bogdan Bogdanović odigrao je najbolji meč od povratka na teren posle povrede u pobedi Atlante nad Klivlendom - 100:82

Posle sjajne partije Alekseja Pokuševskog u pobedi Oklahome posle preokreta protiv Memfis sa 128:122, Bogdan Bogdanović se polako vraća u formu.

Bogdanović je za 26 minuta koliko je proveo u igri ubacio 12 poena uz četiri skoka i dve asistencije. 

Srpski bek je imao učinak 3/5 za dva i 2/4 za tri poena, a sedam od 12 poena ubacio je u poslednjoj četvrtini, kada je Atlanta odlučila pitanje pobednika. 

Najbolji u pobedničkom timu bili su Džon Kolins sa 22 (13 skokova) i Italijan Danilo Galinari sa 20 poena. Dvocifreni učinak imali su i Natan Najt sa 16, Trej Jang sa 14 i Kevin Harter sa 12 peona. Atlanta je igrala bez prvog centar Klinta Kapele.

 

Najbolji igrač Kavsa Kolin Sekston je imao 15 poena, Darijus Garland je ubacio 11, a po 10 su postigli Turčin Čedi Osman i Džavaj Mekgi. Kevin Lav se opet povredio na početku meča i više se nije vraćao u igru.

 

 

Sjajna partija Nikole Vučevića.  Crnogorac je briljirao, ali to nije bilo dovoljno za pobedu  Orlando Medžika protiv Majamija 102:97.

Crnogorski centar je ubacio 38 poena ekipi Majamija, od čega 34 u prve tri četvrtine, i tome dodao 10 skokova i šest asistencija!

Tandem Džimi Batler - Tajler Hiro ubacio je 29 odnosno 22 poena, a uz Kelija Olinjika (18) i Dankana Robinsona (14) uradili su dovoljno da preokrenu u poslednjoj četvrtini i upišu četvrtu uzastopnu pobedu.

 

NBA, REZULTATI

 

Nedelja 

Oklahoma - Memfis 128:122

Golden Stejt - Juta 131:119

Filaldelfija - San Antonio 134:99

Ponedeljak

Orlando - Majami 97:102

Atlanta - Klivlend 100:82

Hjuston - Boston 107:134

Minesota - Portland 114:112

Čikago - Toronto 118:95

Nju Orleans - Los Anđeles Klipers 135:115

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija