• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2021

07:31

NOVI ŠOU JOKIĆA! Nikola izluđuje sve redom, niko mu ništa ne može! /VIDEO/FOTO/

NBA

NOVI ŠOU JOKIĆA! Nikola izluđuje sve redom, niko mu ništa ne može! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Novi šou u NBA ligi priredio je Nikola Jokić, u pobedi Denvera protiv Indijane 121:106

Nikolu Jokića definitivno niko ne može da čuva, videli smo i protiv Indijane. Čak mu ni odlični Majls Tarner, najbolji bloker lige i jedan od najboljih defanzivaca, nije mogao ništa. 

Foto: Tanjug/AP

 

U pobedi Denvera nad Indijanom od 121:106, Nikola Jokić za 35 minuta na parketu ubacio 32 poena, imao 14 skokova, pet asistencija, ali i još četiri ukradene lopte, što je segment njegove igre o kome se nedovoljno priča.

Foto: Tanjug/AP

 

Šutirao je 11 od 25, ali lakoća kojom je prebacio 30 poena govori sama za sebe. Osim njega, u ekipi Denvera Barton i Porter su ubacili po 20 poena, a Marej je dodao 16.

Na drugoj strani Brogdon je bio najbolji sa 24 poena. Ol-star košarkaš Domantas Sabonis bio je nadomak tripl-dabla pošto je skupio 10 poena, 10 asistencija i devet skokova. Tarner, pomenuti čuvar Nikole Jokića, meč je završio sa osam poena i devet skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

Takođe, Jokiću je ovo bio  35. dabl-dabl u sezoni, drži vodeću poziciju u ovoj kategoriji, a ujedno stigao i do 227. dabl-dabla u karijeri i izjednačio se s legendarnim Dikembeom Mutombom. Sada obojica imaju po 227 dabl-dablova, s tim što je srpskom asu bilo potrebno 420 utakmica za taj učinak, a nekada jednom od najboljih centara lige 391 meč. 

Od srpskih košarkaša na parket je izlazio još samo Nemanja Bjelica. U porazu od Sakramenta protiv Šarlota postigao je devet poena i imao četiri skoka. Kingsima nije pomoglo 29 poena Foksa.

 

NBA REZULTATI

Utorak

Šarlot - Sakramento 122:116
Vašington - Milvoki 122:133
Bruklin - Njujork 117:112
Detroit - San Antonio 99:109
Dalas - L.A. Klipers 99:109
Denver - Indijana 121:106
Finiks - Memfis 122:99
Golden Stejt - L.A. Lejkers 97:128 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17