• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

08:27

BRUTALNO! Partija vredna "KRALJA" NBA lige! /VIDEO/

NBA

BRUTALNO! Partija vredna "KRALJA" NBA lige! /VIDEO/

Podeli vest

Branioci trona Los Anđeles Lejkersi savladali su na svom parketu Šarlot Hornetse sa 116:105.

Jezeraše je do 28. pobede u sezoni predvodio Lebon Džejms sa37 poena, osam skokova i šest asistencija i čini se da su Lejkersi napokon našli formulu bez Entoni Dejvisa. U timu Hornetsa Lalonzo Bol bio je najbolji sa 26 poena i sedam asistencija. 

Portlanda Treil Blejzersi su u utakmici na "mali" broj poena uspeli da izađu na kraj sa Nju Orleans Pelikansima i na kraju trijumfuju 101:93. 

Ponovo je najefikasniji u redovima Pelikana bio Zajon Vilijamson, ali uz katastrofalne procente šuta 9/17, baš kao i Brendon Ingram 19 poena 7/21! U timu Blejzersa Demijan Lilard je upisao 36 koševa, a meč je završio bez ijedne asistencije. 

Uhvatili su Minesota Timbervulvsi kakav-takav ritam u poslednjih nedelju dana i upisali čak tri pobede. U nioći između četvrtka i petka Vukovi su nadigrali jednog od lidera Zapada Finiks Sanse i o u gostima sa 123:119. 

Najbolju partiju od dolaska u NBA ligu odigrao je Entoni Edvards koji je sa 42 poena bio najefikasniji u svom timu, dok je Karl Entoni Tauns postigao 41 uz deset skokova i osam asistencija. Devin Buker bio je najbolji u taboru Sansa sa 35 koševa. 

Pored ovih duela, sinoć na programu bio je i srpski derbi preko bare između Bogdana Bogdanovića i Alekseja Pokuševskog.

Njujork Niksi pobedili su na svom parketu Orlando Medžik sa 94:93. Aron Bruks je predvodio Nikse sa 21 poenom i 10 skokova, dok je u timu sa Floride najbolji bio Evan Furnije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija