• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2021

08:29

JOKIĆ UTUČEN! Pričao je o masakru u Koloradu, jedna od žrtava je bio Srbin! Ko može to da uradi?

NBA

JOKIĆ UTUČEN! Pričao je o masakru u Koloradu, jedna od žrtava je bio Srbin! Ko može to da uradi?

Podeli vest

Nikola Jokić ponovo je bio najbolji na terenu u pobedi Denvera nad Orlandom, upisao je 12. tripl-dabl u sezoni

Osvrnuo se srpski centar nakon meča i na tragediju koja je zadesila Koloradu, u kojoj je život izgubio i jedan Srbin, Neven Stanišić.

U masakru u Koloradu, Ahmad Al Alivi započeo je pucnajvu u supermarketu u mestu Bulder, a na pogrešnom mestu u pogrešno vreme bio je i 23-godišnji Neven Stanišić.

- Velika tragedija. Te stvari se događaju u svetu, tebi ostaje samo da budeš mislima uz porodice stradalih. Zapravo, jedan od žrtava je bio Srbin. To su neke stvari koje niko ne želi, niko ne želi da bude blizu toga i da se nekome nešto desi. Kada se desi, osećate se čudno i zapitate se, kako neko može da uradi tako nešto? - kazao je Jokić.

Foto: tanjug/AP Photo/John Raoux

 

 

Nikola se potom osvrnuo na utakmicu, nadigrao je prijatelja Nikolu Vučevića.

- Nikola je najviše od nas svih u NBA, on je primer profi sportista, igra vrhunski, bili smo dva puta na ol staru, momak je za primer, svoj deci, kakav treba da bude profesionalac. Malo se danas ispromašivao, nije ga išlo, ali to je bilo dobro za nas.

Foto: tanjug/AP Photo/John Raoux

 

Bio je Srbin samokritičan zbog pada u drugom poluvremenu.

- Imali smo prednost u prvom poluvremenu, sjajno smo igrali u odbrani, fenomenalno u napadu, u trećoj deonici smo igrali nekako svako za sebe, bilo je ishitrenih šuteva, davali smo im lake poene.  Na kraju smo rutinski pobedili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija