• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

18:39

TREJD SEZONE! Vučević napustio Orlando!  /VIDEO/

NBA

TREJD SEZONE! Vučević napustio Orlando! /VIDEO/

Podeli vest

Jedan od najboljih centara NBA lige Nikola Vučević trejdovan je u Čikago Bulse

Orlando je za svog najboljeg igrača dobio Vendela Kartera i Ota Portera, plus dva buduća pika prve runde. Put Čikaga krenuo je i Al Faruk Aminu, a celu priču potvrdio je Šams Čaranija, pouzdani NBA novinar. 

Tim sa Floride želeo je da krene u neku vrsu "rebildinga" te da za najboljeg igrača dobiju nekoliko talentovanih igrača, ali i pikove - to su i dobili. Karter je jedan od centara sa najvećim talentom u ligi, a ove sezone je na 32 utakmice prosečno beležio 10,9 poena, 7,8 skokova i 2,2 asistencije. 

Oto Porter je iskusniji od Kartera i od njega će tim odmah imati koristi, ali teško je zamisliti da će Orlando imati dobre rezultate u narednom periodu. 

Orlando je sjajno započeo sezonu, ali su ih povrede Markela Fulca i Džonatana Ajzaka brzo gurnule na dno tabele Istoka, te je klub rešio da krene u "renoviranje" tima. Evan Furnije je otišao u Boston za dva pika prve runde. Sa Floride otišao je i Aron Gordon koji se pridružio Nikoli Jokiću u Denveru gde će zajedno pokušati da napadnu šampionski prsten!

Foto: Tanjug/AP

Posao Bulsa objasnio je Adrijan Vojnarovski sa ESPN-a koji je rekao da su Bulsi želel da dovedu ozbiljnog NBA igrača kako bi oko njega gradili tim za budućnost, a izbor je pao baš na Vučevića. Menadžeri Čikaga su spremni za još dva velika trejda do kraja prelaznog roka (traje večeras do 20 časova). Meta je Lonzo Bol iz Nju Orleansa, ali i odlazak Laurija Markanena za kog mnogu mnogo da dobiju.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija