• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

07:44

PUSTITE ČOVEKA DA IGRA! Bobi dobio šansu i odmah dabl-dabl, poraz Pokuševskog!  /VIDEO/

NBA

PUSTITE ČOVEKA DA IGRA! Bobi dobio šansu i odmah dabl-dabl, poraz Pokuševskog! /VIDEO/

Podeli vest

Boban Marjanović je dobio malo veću priliku u redovima Dalasa i zablistao

Srpski centar ostvario "dabl-dabl" učinak doduše u porazu Dalasa od Nju Orleansa 112:103.

Boban Marjanović na terenu proveo 29 minuta, meč je završio sa 13 poena i 11 skokova. Tim Hardavej Junior je sa 30 poena predvodio Dalas, Džejlen Branson je ubacio 24, dok je potom sledio naš Marjanović sa 13.

Foto: tanjug/AP Photo/Derick Hingle)

 

U sastavu Nju Orleansa je svoju snagu pokazao talentovani Zajon Vilijamson sa 38 poena, dok je Nikejl Aleksander Voker dodao 20, a Brandon Ingram 19 poena.

 

Foto: tanjug/AP Photo/Derick Hingle)

 

Oklahoma je poražena od Bostina 111:94. Naš Aleksej Pokuševski je za 32 minuta na terenu postigao osam poena, uz dva skoka i pet asistencija, a imao je učinak 3/6 pri šutu za dva poena i 0/4 za tri.

U Oklahominom timu su najbolji bili Teo Maledon sa 22 poena i Mozes Braun sa 21 poenom i čak 23 skoka, dok su preokret u poslednjoj deonici u Bostonu predvodili Džejson Tejtum (27 poena) i Džejlen Braun (25 poena).

Oklahoma vodila od prvog minuta sve do početne faze četvrte četvrtine, ali je serija 19:0 rešila pitanje pobednika u korist Seltiksa.

 Nikola Vučević je na debiju u novom timu, Čikagu, protiv San Antonija bio najefikasniji pojedinac meča, ali to nije bilo dovoljno da Bulsi izbegnu treći uzastopni poraz – 120:104.

Vučević je za nešto više od pola sata provedenih na parketu ubacio 21 poena, dodao tri asistencije, a za dabl-dabl učinak zafalio mu je jedan skok, pošto ih je imao devet.

NBA, REZULTATI

Milvoki - Njujork 96:102
Minesota - Hjuston 107:129
Vašington - Detroit 106:92
San Antonio - Čukago 120:104
Nju Orleans - Dalas 112:103
Oklahoma - Boston 94:111
Juta - Memfis 126:110
LA Klipers - Filadelfija 122:112
Sakramento - Klivlend 100:98

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija