• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

07:31

OBRAČUN SRBA USRED AMERIKE! Jokić gazi u svom stilu, Denver uništio Bogdanovu Atlantu! /VIDEO/FOTO/

NBA

OBRAČUN SRBA USRED AMERIKE! Jokić gazi u svom stilu, Denver uništio Bogdanovu Atlantu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Srpski derbi u NBA ligi pripao je Nikoli Jokiću čiji Denver je savladao Atlantu Bogdana Bogdanovića rezultatom 126:102

Nikola Jokić pružio je još jednu MVP partiju. Nedostajale su mu dve asistencije za 13. tripl-dabl u sezoni.

Foto: tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

 

Za 28 minuta, pošto nije igrao u poslednjoj četvrtini, Jokić je postigao 16 poena, imao je i 10 skokova i osam asistencija.

Iz igre je šutirao 7/12, za tri poena 1/2.  U prvom poluvremenu nije imao promašaj iz igre (4/4), uz jedno nerealizovano slobodno bacanje za 17 minuta na parketu.

S druge strane, Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 23 minuta. Postigao je devet poena, od toga sedam u prve dve četvrtine, uz šut iz igre 4/9, za tri poena 1/3. Imao je i po jedan skok i asistenciju.

Hoksi su se držali do pre kraja druge četvrtine, ali je onda Denver  ubacio u šestu brzinu, napravio seriju 16:6 i lagano došao do 28 pobede u sezoni. 

Foto: tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

 

U ekipi Denvera pored Nikole Jokića odličnu partiju pružio je Džamajkl Grin koji je sa 20 poena bio je najbolji strelac svog tima, Džamal Mari je postigao 17 poena, a pojačanje iz Orlanda, Aron Gordon, na debiju u novoj franšizi, imao je 13 poena.

Kod Hoksa Trej Jang je sa 21 poenom bio najefikasniji košarkaš na meču. Italijan Danilo Galinari je postigao 14, Džon Kolins 11, a novajlija Klint Kapela 10 poena.

 

 

NBA, REZULTATI

Portland - Toronto 117:122

Denver - Atlanta 126:102

Los Anđeles Lejkers - Orlando 96:93

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija