• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

07:34

JOKIĆ OPET SVE OSTAVIO U TOTALNOM ČUDU! Kako ovo radi? Nezaustavljivi Nikola razbio Detroit! /VIDEO/

NBA

JOKIĆ OPET SVE OSTAVIO U TOTALNOM ČUDU! Kako ovo radi? Nezaustavljivi Nikola razbio Detroit! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić je u brutalnoj formi, predvodio je Denver do pobede protiv ekipe Detroita 134:119

Nagetsi su bez većih problema izašli na kraj sa Pistonsima, a opet je briljirao srpski as, pogađao je, delio asistencije u svom stilu, ma sve je radio i opet ostavio Amerikance u rebusu, mada nas je već sve navikao na brutalne partije. 

Jokić je na meču protiv Detroita igrao 27 minuta i za to vreme ubacio je 27 poena i dodao još 11 asistencija i osam skokova. Bio je na dva skoka daleko od tripl-dabla. 

 

 

Šutirao je Jokić 13/16 iz igre što je 81,3%. Inače, za tri poena nije pokušavao, kao i da je do 27 poena stigao sa samo dva izvedena slobodna bacanja, od čega je pogodio jedno.

Srbin je imao  pomoć u vidu Majkla Portera koji je ubacio 25 poena, a Vil Barton je meč  završio sa 24 poena. Pol Milsap je dao 12, a Monte Moris 10 poena. 

 

 

Kod Detroita su najbolji bili Džerami Grent sa 29 i Sadik Bej sa 25 datih poena.

Denver je tako upisao šestu uzastopnu pobedu, ukupno 32. ove sezone, zbog čega su prestigli Los Anđeles Lejkers i nalaze se na četvrtom mestu Zapadne konferencije.

 

 

NBA , REZULTATI

Indijana - Čikago 97:113

Atlanta - Nju Orleans 123:107

Boston - Filadelfija 96:106

Toronto - Los Anđeles Lejkers 101:110

Majami - Memfis 112:124

Denver - Detroit 134:119

Golden Stejt - Milvoki 122:121

Los Anđeles - Portland 133:116

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija