• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2021

10:40

NOŽEM NA JOKIĆA! Bruka i sramota šta sudije rade Nikoli!

NBA

NOŽEM NA JOKIĆA! Bruka i sramota šta sudije rade Nikoli!

Podeli vest

Nikola Jokić je 13. tipl-dablom u sezoni predvodio Denver, ali ovaj najnoviji u pobedi protiv San Antonio Sparsa (121:119)

Nikola Jokić je MVP kandidaturu opet potvrdio kao najbolji strelac ekipe - 26 poena, uz šut 7/15 za dva, a 2/2 kada se o trojkama radi, imao je čak 14 asistencija i bio najbolji skakač - 13 skokova. 

I ptice na granu znaju da Srbin kod sudija nema poštovanje koje zaslužuju, pa okreću glavu i prave se  da ne vide kada bukvalno tuku Nikolu, koji postaje sve nervozniji. 

Očekujući da primi loptu, vođa Nagetsa je s leđa prilično snažno udaren po ruci od strane jednog od najboljih igrača Sparsa, Demara Derozana i, logično, do lopte nije ni stigao. Kada su sudije samo pokazale da se igra nastavi, a akteri ovog meča potrčali na drugu stranu terena, Jokić se okrenuo u suprotnom pravcu i počeo da "juri" arbitra koji kao i obično ništa nije video.

Foto: tanjug/AP Photo/David Zalubowski

 

Tek 15-ak sekundi kasnije, kada se napad gostiju završio, našem asu je dosuđena tehnička greška, a ne samo da su novinari koji svakodnevno prate Nagetse bili u neverici, već su se ovakvom kriterijumu smejali čak i TV komentatori koji prenose mečeve Sparsa.

- Rival bi mogao da izvadi nož, raseče duboku ranu po Jokićevoj ruci, a onda bi on to pokazao sudijama... i oni bi samo slegnuli ramenima - opisao je novinar "Forbsa" Džoel Raš šta su sve arbitri dozvoljavali da suparnici rade našem asu.

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija