• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

07:47

SRBIN DEMOLIRAO REPTORSE! Bogdanović zatrpao koš Toronta! /VIDEO/FOTO

NBA

SRBIN DEMOLIRAO REPTORSE! Bogdanović zatrpao koš Toronta! /VIDEO/FOTO

Podeli vest

Košarkaši Atlanta Houksa savladali su Toronto Reptorse 108:103, a Bogdan Bodganović nastavlja da briljira

Pregazio je Bogdan Bogdanović Reptorse, ubacio je  23 poena uz šest skokova i četiri asistencije. U momentima kada je rival hvatao priljučak naš as je uzvraćao rafalnom paljbom.

Foto: tanjug/AP Photo/Chris O'Meara

 

Trojkama je odbijao nalet protivnika i na kraju predvodio svoj tim do trijumfa. Bogdanovića je pratio Kapela, koji je postigao 19 poena i 21 skok, a Švajcarac, koji je najbolji skakač u NBA ligi, 36. put je dabl-dabl učinak upisao do poluvremena.

Brendon Godvin je dodao 18 poena za Atlantu, kojoj je nedostajalo nekoliko povređenih igrača uključujući i prvog napadača tima Treja Janga. Igrali su Hoksi i bez Džona Kolinsa, Danila Galinarija, Krisa Dana, Tonija Snela i Kema Rediša


Paskal Sijakam bio je najefikasniji u Reptorsima sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija.

 

Finiks je pobedio  Majami 106:86. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica dobio je šest minuta na terenu, a uspeo je samo da upiše jednu asistenciju i dva promašaja za tri poena.

Igrač utakmice bio je Deandre Ajton sa 19 poena, dok je u Majamiju najefikasniji bio Džimi Batler sa 18.

Aleksej Pokuševski nije igrao za Oklahomu zbog povrede, a Tander je poražen od Jute 106:96. Najefikasniji u redovima Jute bio je Hrvat Bojan Bogdanović sa 23 poena. 

Donovan Mičel je brojao do 22, Rudi Gober je ostvario dabl-dabl učinak od 13 poena i 14 skokova, dok je u redovima Oklahome Lugvenc Dort brojao do 42 i tako ostvario rekord karijere.

 

NBA REZULTATI

Sreda

Indijana – LA Klipers 115:126

Toronto – Atlanta 103:108

Juta – Oklahoma 106:96

Finiks – Majami 106:86

Portland – Boston 115:116

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija