• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2021

11:26

JOKIĆ NIKAD ISKRENIJI! Ceo život me POTCENJUJU! Navikao sam na to...

NBA

JOKIĆ NIKAD ISKRENIJI! Ceo život me POTCENJUJU! Navikao sam na to...

Podeli vest

Fenomenalni košarkaš Denvera i reprezentacije Srbije, Nikola Jokić bliži je nego ikada tituli MVP-a u najjačoj ligi sveta, ljubitelji ovog sporta su oduševljeni njegovim igrama, ali on je otkrio da nije sve tako sjajno i dotakao se teme suđenja

Sjajni Nikola Jokić sigurnim koracima gazi  ka MVP tituli, ali sudije ga iz meča (u odnosu na rivale) neizmerno manje šalju na slobodna bacanja! Upisao je 15. tripl-dabl, odigrao odlično protiv Majamija, ali ne vredi....

Foto: Tanjug

Navikao na nepravdu...

Jokić je nakon pobede govorio o tretmanu koji ima kod sudija...

- Bio sam potcenjen ceo svoj život, da budem iskren. Nekako sam navikao na to. To je za mene normalna pozicija. Ali, to nam daje veliko olakšanje, nećemo biti napeti i pod tenzijom. Samo ćemo se igrati - iskren je bio srpski as.

Marejev izostanak do kraja sezone nadomestiće pojačanje plejmejker Ostin Rivers. Denver je trenutno četvrti tim na Zapadu uz 35 pobeda i 20 izgubljenih utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija