• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

07:55

JOKIĆA NISAM VIDEO DA TO RADI! Trener Denvera i zbog ovoga voli Nikolu! /VIDEO/

NBA

JOKIĆA NISAM VIDEO DA TO RADI! Trener Denvera i zbog ovoga voli Nikolu! /VIDEO/

Podeli vest

Maestralni Nikola Jokić opet je predvodio Denver, koji je u noći izmežu petak u subote pobedio Hjuston 128:99

Trener Denvera Majk Meloun je posle pobede nad Hjustonom iskreno poručio da u Nagetsima znaju šta imaju i da su svi svesni toga.

- Ono što Nikolu čini MVP igračem je to da nije propustio nijednu utakmicu. Iako smo imali neke povrede, on vodi ovaj tim do mesta među najbolje četiri ekipe na Zapadu, koji ima mnogo talenta i kvaliteta. I pored toga, pogledate njegovu statistiku i efikasnost i to su zaista istorijske brojke. Srećni smo što ga imamo i svi shvatamo to - rekao je Meloun.

Foto: tanjug/Troy Taormina/Pool Photo via AP

 

Nikola Jokić završio je meč sa čak 29 poena i 16 skokova i sedam asistencija

Melun je poslemeča  takođe priznao da ko srpskog reprezentativca mnogo poštuje to što nije zavisnik od društvenih mreža i da nema potrebu da bude u centru pažnje.

- On zaista ne mari za to da bude u centru pažnje, za svoj ego i druge stvari. Zaista me zabavljaju momci koji na Tviteru "kače" svoje slike i to objavljuju. Ko to radi? Nikad nisam video da se Nikola fotografiše i da to objavljuje. To je ono što volim kod njega, povrh toga što je sjajan, sjajan igrač - kazao je Meloun.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija