• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2021

07:34

JOKIĆ I BOGDANOVIĆ BLISTALI! Nikola razbio Nurkića! Pokuševski se osećao loše, pa rano napustio meč! /VIDEO/

NBA

JOKIĆ I BOGDANOVIĆ BLISTALI! Nikola razbio Nurkića! Pokuševski se osećao loše, pa rano napustio meč! /VIDEO/

Podeli vest

Denver je predvođen sjajnim Nikolom Jokićem u uzbudljivom finišu došao do pobede nad Portlandom – 106:105. Bogdan Bogdanović je trojkom u poslednjim sekundama Atlantu do produžetka protiv Niksa, ali je tim srpskog igača na kraju poražen sa 137:127

Srbin Nikola Jokić je potvrdio zašto je najveći favorit za MVP nagradu na kraju sezone!

Košarkaš Denvera je u četvrtom uzastopnom trijumfu Denvera bio najefikasniji pojedinac meča sa 26 poena! Za deseti vezani dabl-dabl falio jedan skok!

Jokić je sa lakoćom izlazio na kraj sa Jusufom Nurkićem! Poigravao se sa igračem iz Bosne i Hercegovine! 

 

 

 

 

Upisao je Jokić i pet asistencija. Kada se lomio rezultat, u poslednjih tri i po minuta meča on je sa pet poena sprečio Lilardov pokušaj “Dejm tajma“! Drama je trajala do poslednje sekunde!

 

 

Ništa manje dramatično bilo je i u Medison Skver Gardenu! Bogdanović je trojkom u poslednjim sekundama doveo Atlantu odveo do produžetka.Ipak, Niksi su brzo otišli na plus deset. 

Srbin je meč završio sa 20 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Po drugi put za deset dana Aleksej Pokuševski je morao da napusti igru u ranoj fazi utakmice! Protiv Filadelfije je zbog povrede ramena parket napustio u osmom minutu, a sada je u porazu od Indijane morao u petom!

Našao se srpski košarkaš u startnoj petorci, krenuo sa dva poena, isto toliko skokova i jednom asistencijom, ali je posle pet minuta morao da izađe sa terena! 

Trener  Mark Dejno je nakon utakmice istakao da se Pokuševski nije osećao dobro, a američki mediji navode da se ne radi o korona virusu!  Indijana je bila uspešnija 122-116

 

NBA

Četvrtak

Klivlend - Čikago 121:115

Indijana - Oklahoma 122:116

Filadelfija - Feniks 113:116

Toronto - Bruklin 114:103

Vašington - Golden Stejt 118:114

Hjuston - Juta 89:112

Njujork - Atlanta 137:127

Dalas - Detroit 127:117

San Antonio - Majami 87:107

LA Klipers - Memfis 117:105

Portland - Denver 105:106

Sakramento - Minesota 128:125

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija