• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

08:00

MAJSTORSKA ROLA BOGDANOVIĆA! Sipao trojke, razigravao saigrače! Ugasio je "vrelinu"!/VIDEO/FOTO/

NBA

MAJSTORSKA ROLA BOGDANOVIĆA! Sipao trojke, razigravao saigrače! Ugasio je "vrelinu"!/VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Sjajni Bogdan Bogdanović predvodio je Atlantu do pobede protiv Majamija rezultatom 118:103

Nema Treja Janga, nije nikakav problem, tu je Srbin, koji je pružio novu briljantnu partiju.

Postigao je protiv Majamija 21 poen. Bio je Bogdanović nemilosrdan sa distance, pogodio je pet trojki! Ovo ga je dovelo do 57 pogođenih trojki iz 115 pokušaja u aprilu, što je gotovo 50 odsto uspešnosti.

Samo je Stef Kari postigao više šuteva za tri od njega u poslednjih mesec dana u celoj NBA ligi. Sjajnom poenterskom učinku je dodao 3 skoka i čak 8 asistencija, bio je na ivici dabl-dabl učinka! 

Foto: tanjug/AP Photo/Tami Chappe

 

Srbin je vodio svoj tim zajedno sa Džonom Kolinsom , koji je imao 20 poena i 8 skokova, dok su Danilo Galinari i Brendon Gudvin došli do 17 poena. 

Na drugoj strani, Nan je sa 21 poenom bio najbolji, Batler je dodao 19, Adebajo 16Tajler Hiro 12, a podbacio je Dragić sa tek tri poena za 18 minuta. Nemanja Bjelica je i ovaj meč presedeo na klupi.

Foto: tanjug/AP Photo/Tami Chappe

 

Atlanta se ovom pobedom održala na visokoj petoj poziciji istočne konferencije, odmah iza Njujorka koji je u seriji od osam uzastopnih pobeda. Boston je na pobedu iza, te će ova tri tima do kraja regularnog ela sezone voditi žestoku borbu za četvrtu poziciju.

NBA , REZULTATI

Atlanta - Majami 118:103

Bruklin - Boston 109:104

Šarlot - Klivlend 108:102

Hjuston - Los Anđeles Klipers 104:109

Oklahoma - Vašington 109:129

Golden Stejt - Denver 118:97

Portland - Memfis 128:130

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija