• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

11:36

JOKIĆ JE NEPREVAZIĐEN! On je spoj NOVICKOG I SABONISA!  Ameri ga stavili među 4 najbolja IKADA u NBA!

NBA

JOKIĆ JE NEPREVAZIĐEN! On je spoj NOVICKOG I SABONISA! Ameri ga stavili među 4 najbolja IKADA u NBA!

Podeli vest

Nikola Jokić je Srbin kojem se klanjaju u Americi! Ugledni "Ringer" ga je stavio na mesto najboljeg igrača u NBA trenutno i nije štedeo reči na njega

Iza Jokića su ostali Lebron Džejms, Džoel Embid, Stef Kari, Kevin Durent i Janis Adetokumbo, a igrači sa kojima su Amerikanci uporedili Jokića su sve same legende. 

- Ovaj 26-godišnjak je iskoristio ohrabrujuću formu Nagetsa  "mehuru" kao odskočnu dasku,pošto je sada u najboljoj formi karijere i ima jednu od ofanzivno najimpresivnijih sezona u istoriji NBA lige. To nije hiperbola, Jokić je spojio efikasnost, organizaciju igre i čistu opterećenost u napadu na nivou na kome su bili samo Medžik Džonson, Lebron Džejms i Džejms Harden- kaže se u analizi na "Ringeru". 

Foto: Tanjug

 

Njegova igra je drugačija u odnosu na sve ostale centre...

- Ove godine je Jokić ostvario san košarkaških futurista - mit o novom Dirku Novickom i novom Arvidasu Sabonisu se manifestovao u jednom neprevaziđenom igraču. Da li može da provede Nagetse kroz plejof na Zapadu prepunom visokih krila koja organizuju igru ostaje da se vidi. Ali ako bi mi život zavisio od jedne utakmice, kunem se da bi on bio taj koga bi izabrao da igra. Jer niko, ali ponavljam niko, nije igrao bolju košarku od Nikole Jokića ove sezone -piše u tekstu.

Kraj sezone se bliži i izgleda da svima polako postaje jasno da je Nikola novi MVP NBA lige. Još malo pa ćemo videti da li će Srbija prvi put dobiti najboljeg košarkaša na planeti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija