• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2021

09:01

KAKVA NOĆ ZA VESTBRUKA! Ispisao je ISTORIJU NBA lige! /VIDEO/

NBA

KAKVA NOĆ ZA VESTBRUKA! Ispisao je ISTORIJU NBA lige! /VIDEO/

Podeli vest

Rasel Vestbruk ostvario je 181. tripl-dabl u karijeri i tako se izjednačio sa Oskarom Robertsonom na prvom mestu večne liste

Vestbruk je u pobedi Vašingtona nad Indijanom 133:132, posle produžetka, imao učinak od 33 poena, 19 skokova i 15 asistencija. Značajnu podršku imao je u Bredliju Bilu koji je zabeležio 50 poena. U redovima Indijane bolji od ostalih bili su Domantas Sabonis koji je takođe ostvario tripl-dabl - 30 poena, 13, skokova, 13 asistencija i Levert sa 35 poena.

Vestbruk će meč sa Indijanom bez sumnje zauvek pamtiti! Pogodio je odlučujuće penale za pobedu, a onda je i blokirao Laverta pri šutu za tri poena u poslednjoj sekundi produžetka sjajnog meča!

 

 


Na kraju je uzeo za uspomenu loptu kojom je sustigao Roberstona i onda primao čestitke od pristunih!


- Volim njegov duh, njegovu energiju. Zaista nam mnogo pomaže da budemo bolji tim i ta njegova blokada na kraju, taj njegov skok, pri šutu rivala za pobedu, šta reći. To su sve veliki momenti i to su sve veliki timski trenuci. To je Rasel, on je takav od kada ga znamo - rekao je posle meča trener Vizardsa Skot Bruks.

Foto: Tanjug

 


Ponosan je bio Vestbruk na svoje dostignuće koje će biti teško potući u narednim godinama.


Svaki put kada kročim na teren trudim se da ostavim svaki atom snage. I kada završim, mogu da se osvrnem iza sebe i niko ne može da mi kaže da nisam bio na najvišem nivou svaki put ili da sam olako shvatao utakmice - poručio je budući novi tripl-dabl rekordern u NBA! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17