• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2021

19:47

MARJANOVIĆ U SVOM STILU! Kada ja postignem REKORD karijere, za JOKIĆA je to običan dan!

NBA

MARJANOVIĆ U SVOM STILU! Kada ja postignem REKORD karijere, za JOKIĆA je to običan dan!

Podeli vest

Boban Marjanović goorio je za ,,Athletic'' o zanimljivim stvarima iz svoje karijere

Istakao je da je svoju prvu trojku postigao u dresu Filadelfije.

- Sećam se da je bilo prvo poluvreme, ali nisam siguran da li je prva ili druga četvrtina. Kako sam šutnuo tako je ušla, Džimi Batler mi je dao asistenciju, a svaki šut je dobar kada lopta uđe", rekao je kroz smeh Marjanović. Jedan od poteza koji se i dalje pamti je kada je Boban posle sudijskog zvižduka pokušao da izbije loptu protivniku.

- Sećam se, svi o tome pričaju i dan danas. Bilo je to u Los Anđelesu kada sam igrao za Kliperse i to protiv Entonija Dejvisa. Nikada mi nije prigovorio, bilo je smešno, a i rekao mi je da mi ne zamera, čak je okačio sliku na Instagram - kaže Marjanović.

Foto: USA Today

 

Rekord karijere, postavio je protiv Denver Nagetsa.

- Da, 31 poen i 17 skokova, ali rekord karijere u skokovima je protiv Finiksa u bablu kada sam uhvatio 20. Nisam ni znao koliko imam dok nisam video statistiku nakon utakmice.

Ne, pričamo o mnogim drugim stvarima i uglavnom se šalimo. Te noći kada sam postavio rekord nismo pričali, za mene je to rekord karijere, a za njega običan dan. On može da ubaci 40 kad god poželi - kaže Marjanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija