• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

07:45

STRAŠNI JOKIĆ, NE ZNAJU KAKO DA GA ZAUSTAVE! Srbin opet izdominirao, razmontirao je Minesotu! /VIDEO/

NBA

STRAŠNI JOKIĆ, NE ZNAJU KAKO DA GA ZAUSTAVE! Srbin opet izdominirao, razmontirao je Minesotu! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Denvera predvođeni Nikolom Jokićem pobedili su Minesotu rezultatom 114:103

Naravno, srpski as došao je do dabl-dabl učinka. Jokić je bio najefikasniji igrač susreta sa 31 poenom uz 14 skokova, četiri asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Nije mu baš išlo sa trojkama, ali je rešetao unutar linije za tri poena (14/18), dok je imao 3/3 sa slobodnih bacanja.

Denver je do poluvremena napravio dvocifrenu razliku, ali ipak nije lako došao do trijumfa. Domaćin se probudio u trećoj četvrtini, pa je uveo meč u neizvesnu završnicu. Međutim, nije Jokić dozvolio da Nagetsima izmakne trijumf, kada je bilo najvažnije, odigrali su najbolje u došli do pobede. 

Gordon i Hauard su sa po 15 poena bili pratioci Nikolini, Čančar je ubacio poen manje, a solidnu utakmicu odigrao je i Mekgi koji je zabeležio 12 poena i 13 skokova.

Sa druge strane, Edvards je sa 29 poena uz sedam skokova i pet asistencija odigrao prilično dobar meč, Tauns je dodao 20 poena i 11 skokova, ali sve to nije bilo dovoljno da se poveže i treća pobeda u nizu, iako Minesota već odavno ne gleda dalje od regularnog dela sezone.

 

NBA, REZULTATI

Šarlot - LA Klipers 90:113

Indijana - Milvoki 133:142

Atlanta - Orlando 116:93

Majami - Filadelfija 106:94

Njujork - San Antonio 102:98

Čikago - Toronto 114:102

Memfis - Sakramento 116:110

Minesota - Denver 103:114

Finiks - Portland 118:117

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija