• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

08:21

AMERIKACI U TRANSU ZBOG SRBINA! Komentatori van sebe zbog ovog poteza Pokuševskog!  /VIDEO/

NBA

AMERIKACI U TRANSU ZBOG SRBINA! Komentatori van sebe zbog ovog poteza Pokuševskog! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski imao je nekoliko fantastičnih poteza u porazu Oklahome od Jute Džeza sa 109:93

Pokuševski je na parketu proveo 31 minuta i upisao šest poena uz samo 30 odsto uspešnosti šuta (3/10 iz igre, 0/2 za tri poena), ali je sakupio devet skokova, te jednu asistenciju i ukradenu loptu.

U jednom kontranapadu je pokazao zašto ga Amerikanci obožavaju. Povukao je kontranapad, napravio nekoliko koraka i već bio na liniji za slobodna bacanja.

Odlučio je da izvede pravi basketaški trik protiv Majka Konlija. Usamljeni igrač Jute je pokušao da zatvori sve prilaze košu, Pokuševski je fintirao da će dodati saigraču (tzv. lažne oči), a onda lagano loptu smestio u koš. Komentatorus su bili oduševljeni.

- Sviđa mi se ovo. Možete li mi dati još ovog? Prevario je čitavu odbranu - rekao je jedan od američkih komentatora.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija