• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2021

10:11

LEBRON DŽEJMS JE PROTIV NIKOLE JOKIĆA! Srbin za njega nije MVP!

NBA

LEBRON DŽEJMS JE PROTIV NIKOLE JOKIĆA! Srbin za njega nije MVP!

Podeli vest

Nikola Jokić je glavni kandidat za MVP priznanje, ali ne i ako pitaje Lebrona Džejmsa

As Los Anđeles Lejkersa smatra da je Stef Kari zaslužio da bude MVP, a ne Nikola Jokić. On je najavi plej-in meča Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa objasnio je zbog čega upravo Karija smatra najvećom pretnjom.

- Moramo da igramo na najvišem nivou, moramo da igramo košarku Lejkersa. Po mom mišljenju je Stef Kari MVP lige ove godine, moramo da budemo pripremljeni na sve. Imaju i oni utakmice za prsten, znaju kako da se nose sa pritiskom - rekao je Džejms.

Foto: USA Today

Lebron Džejms otpisao Nikolu Jokića

Ističe da je Kari sam vodio "ratnike“ kroz čitavu sezonu jer je Klej Tompson, druga zvezda, bio povređen čitave godine, a redom su Voriorsi ostajali i bez Džejmsa Vajzmana i Keliju Oubre Juniora.

Istina, Kari igra vrhunsku sezonu. Postavio je rekord NBA po najvećem broju trojki u jednom mesesu, a to aprila je prosečno beležio 37,3 poena po susretu. Postigao je najmanje 30 poena u sedam od osam mečeva u maju, dok je u nedelju uz devet trojki spakovao Memfisu i 46 poena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija