• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2021

18:09

HVALOSPEVI O BOGDANOVIĆU! Još jedan SRBIN zaludeo AMERIKANCE! Tre Jang u SENCI sjajnog ŠUTERA!

NBA

HVALOSPEVI O BOGDANOVIĆU! Još jedan SRBIN zaludeo AMERIKANCE! Tre Jang u SENCI sjajnog ŠUTERA!

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović apsolutni je hit NBA lige

Iako je pred početak sezone delovala da Atlanta može do plej-ofa, malo ko se nadao da će Hoksi usled velikog broja povreda, lošeg starta i promene trenera završiti kao jedna od najboljih ekipa na Istoku!

Od dolaska Nejta Mekmilana na klupu Hoksa, srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović beleži izvanredne partije, te ne čudi što ga mnogi vide kao najopasnije oružje Atlante, između ostalih  i "ESPN". 

Foto: ap photo

- Zdravi Bogdanović je bio ključni igrač u preokretu sezone. Prosečno beleži 18 poena od smene trenera preokrenuvši rezerve Atlante od najveće slabosti do najveć snage Hoksa na putu ka prvom nastupu u plej-ofu od 2017. godine - piše u tekstu "ESPN-a".

Najveći problem Atlante u prošlosti bila je slaba rotacija, odlazak Trea Janga na klupu označio bi raspad u igri, ali je Bogdan Bogdanović sve to okrenuo u korist Jastrebova. 

Foto: ap photo

- Sa Bogdanovićem koji igra većinu minuta koje ne igra Trej Jang, Atlanta je iznenađujuće dobra bez svoje najveće zvezde u poslednje vreme. Hoksi su efikasniji od protivnika za 3,9 poena na 100 poseda sa Bogdanovićem na parketu i Jangom van terena, od Ol-star pauze - ističe američka medijska kuća. 

Isti sajt navodi da bi Bogdanović mogao da bude najveća prednost Atlante u plej-ofu, Hoksi se u prvom kolu doigravanja sastaju sa Nju Jork Niksima od kojih su poraženi tri puta ove sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija