• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

07:38

UZALUD DENVERU BRUTALNI JOKIĆ! Srbin opet NAJBOLJI! Igra za pamćenje našeg ASA, ali Portland dobio prvi meč! /FOTO/VIDEO/

NBA

UZALUD DENVERU BRUTALNI JOKIĆ! Srbin opet NAJBOLJI! Igra za pamćenje našeg ASA, ali Portland dobio prvi meč! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Ekipa Denver nagetsa zgubila je na svom terenu prvi meč plej-of serije od Portland trejlblejzersa rezultatom 123:109. Srpski centar Nikola Jokić brojao do 34, a isto je učinio i Lilard

Ovog puta sjajni Nikola Lokić nije bio dovoljan da se anulira napadački potencijal Lilarda, Entonija, Mekaluma i ostalih!

Ipak, Srbinu se piše još impresivan dabl-dabl - 34 poena i 16 skokova. Začuđujuće za Jokića, upisao je samo jednu asistenciju!

Uz Jokića u Denveru je odličan bio Majkl Porter sa 25 poena i 9 skokova, a Eron Gordon je uz 16 poena dodao 9 skokova. Ostali nisu zadovoljili, a posebno odbrana gde je sve prolazilo! 

 

 

Demijan Lilard je ostvario dabl-dabl od 34 poena i 13 asistencija ivodio svoj tim do pobede, a veteran Karmelo Entoni je imao 18 poena. 

Takođe, dabl-dabl učinak je zabeležio i Jusuf Nurkić sa 16 poena i 12 skokova! Ipak, nije mogao ništa sjajnom Jokiću u odbrani. 

Naredni meč serije igra se takođe u Koloradu u noći između ponedeljka i utorka.

Bruklin je sa 104:93 savladao Boston za 1-0 na Istoku, uz 32 poena i 12 skokova Durenta. Irving je upisao 29 poena, Harden 21 uz devet skokova i osam asistencija! 

Boston je uspeo da se približi na tri razlike pri 82:79, ali je serija 9:0  Netse odvela kasnije lako do dvocifrene razlike.

U nedelju u 19.00 po srednjeevropskom vremenu, Filadelfija igra protiv Vašingtona, a u 21.30 sastaju se Finiks i Lejkersi.

Foto: Tanjug

 

 

 

Rezultati prvih mečeva plej-ofa

Zapad

Denver - Portland 109:123 (0:1)
Los Anđeles klipers - Dalas 103:113 (0:1)

Istok

Bruklin - Boston 104:93 (1:0)
Milvoki - Majami 109:107 (produžetak) (1:0)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija