• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

07:44

SRAMOTA! JOKIĆA UDARILI U GLAVU, ALI GA NISU ZAUSTAVI! Srbin pobesneo i razneo Portland! /VIDEO/FOTO/

NBA

SRAMOTA! JOKIĆA UDARILI U GLAVU, ALI GA NISU ZAUSTAVI! Srbin pobesneo i razneo Portland! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Dever je poveo u plej-of seriji protiv Portlanda sa 2-1 nakon trijumfa od 120:115 u trećem meču, a Nikola Jokić je još jednom dominantnom partijom predvodio Nagetse

Nikola Jokić odigrao je još jednu MVP partiju i bio nerešiva enigma za rivale.  Srbin je imao neverovatan dabl-dabl sa 36 poena i 10 skokova, a tome je dodao i 5 skokova.

Foto: tanjug/AP Photo/Craig Mitchelldyer

 

 

 

Služili su se igrači Portlanda u prljavim trikovima, kako bi zaustavili Srbina ali im ni to nije pomoglo. Mogu da ga udaraju koliko hoće, ali ne i da ga zaustave.

 

 

 

Pred kraj treće deonice, pri 82:79 za Denver, nesportskim faulom je patosirao Jokića i nije mu uspelo da ga izbaci iz takta. Denver je poveo sa 91:83, da bi Portland izjednačio na 91:91. Ali, bilo je to kratkog daha, Rivers je uzvratio sa nekolčiko trojki i ugasio svaku nadu Blejzersima. 

Foto: tanjug/AP Photo/Craig Mitchelldyer

 

Rivers je na kraju ubacio 21 poen, Porter je dodao 15, Gordon 13, dok je Kampaco dodao 11 poena.

Mekolum je bio strelac 22 poena za Blejzerse, Pauel je dodao 18, Entoni 17, Nurkić je imao po 13 skokova i asistencija.

LA Lejkersi su poveli protiv Finiksa sa 2-1. Bilo je 109:95 u trećem meču. Dejvis je imao 34 poena uz 11 skokova, Džejms 21 poen, devet asistencija i šest skokova, parirao je Ejton sa 22 poena i 11 skokova. 

Milvoki je na 3-0 protiv Majamija. Tim sa Floride se praktično predao, Midlton je ubacio 22 poena, Holidej 19, Adetokumbo je imao 17 poena uz čak 17 skokova.

Naš Nemanja Bjelica je imao 14 poena za 18 minuta, uz četiri skoka i dve asistencije. Iako je imao skromnu minutažu, bio je treći strelac tima, iza Batlera (19) i Adebaja (17).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija