• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

15:43

NE VRIŠTIMO NA TERENU, ALI SE BORIMO! Jokić uveren da je odbrana ključ trijumfa!

NBA

NE VRIŠTIMO NA TERENU, ALI SE BORIMO! Jokić uveren da je odbrana ključ trijumfa!

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić, posle trijumfa Nagetsa nad Portlandom 120:115 i vođstva u plej-of seriji 2-1, izjavio je da je dobra odbrana njegovog tima bila ključna

Srpski centar pohvalio je Ostina Riversa, koji je postigao 21 poen, od čega četiri trojke u poslednjoj četvrtini.

- Sjajna utakmica za nas. Ostin je odlično šutirao, posebno u poslednjoj četvrtini. Igrali smo veoma borbeno i odbrana je bila veoma dobra, naročito u prve tri četvrtine - rekao je Jokić, koji je zabeležio 36 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Foto: tanjug/AP Photo/Craig Mitchelldyer

 



Srpski reprezentativac postigao je odlučujuće poene u samom finšu, posle promašaja Montea Morisa sa penala, poentirao je nakon ofanzivnog skoka.

- Ciljano sam išao na skok u slučaju promašaja Morisa, jer nisam želeo da dozvolim da Lilard koji može da pogodi sa velike udaljenosti dobije dovoljno vremena za šut.

Foto: tanjug/AP Photo/Craig Mitchelldyer

 



Jokić je pohvalio i borbeni duh svog tima koji koji se kod trenera Majka Melouna godinama razvija.

- To je naš način razmišljanja i stav koji gradimo. Ne deremo se i ne vrištimo po terenu, ali se borimo i borićemo se do poslednje sekunde - poručio je Jokić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija