• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

18:04

BOGDANOVIĆ O TREJDU U ATLANTU: Jednostavno, Kingisi me NISU želeli!

Tanjug

NBA

BOGDANOVIĆ O TREJDU U ATLANTU: Jednostavno, Kingisi me NISU želeli!

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdana Bogdanović govorio je o trejdu iz Sakramenta u Atlantu kao i o aktuelnoj situaciji u Houksima

On je za američki Njujork Tajms opisao kako je sve izgledalo:

- Pre nego što je sve počelo, obavio sam razgovor sa Kingsima, želeo sam da ostanem, jer su mi se kultura i sve ostalo, odnos sa saigračima, dopalo. Osećao sam da su voleli da igraju sa mnom. I osećao sam da smo mi tamo nešto napravili. Ali onda su otpustili Vlada (Divca), održali su potom sastanak sa svima, sve je izgledalo u redu i rekao sam da ne razmišljam o odlasku - rekao je Bogdan i dodao:

Dakle, ne kažem da sam tamo bio zbog Vlada, ali održi se sastanak, a zatim bum, niko ništa ne govori i promene se dešavaju. Rekao sam: ’Nešto se događa’. Vlasnik mi je rekao da žele da zadrže tim, ali da bi možda nešto trebalo da se menja, novi početak, itd.

- Potom sam bio u Srbiji, trenirao, tokom leta nisam razgovarao ni sa kim osim sa saigračima iz Kingsa. Nisam znao šta će se dogoditi. I onda su oni želele da me trejduju i rekao sam: ’Okej, ne žele me - ’Zašto uopšte razmišljam o tome?. Želeo sam da pronađem najbolju opciju za mene i moju porodicu. Hoksi su mi savršeno odgovarali.

Foto: tanjug/AP Photo/Matt Slocum

 

Sakramento nije beležio dobre rezultate za vreme igranja Bogdanovića.

- Nisam izgubio taj osećaj kako se pobeđuje, ali mi jednostavno to nismo uspevali da činimo dovoljno. Ako imate pobedničke partije u gubitničkom timu, vi gubite, to nije pobedničko mesto.

Bogdanović je uspeo da se sa Trejom Jangom poveže na pravi način.

- Obojica smo takmičari. On želi da pobeđuje. Pre svega želi da radi, pošto zna da sve što je dobio nije dobio lako. Ja to isto osećam u svojoj priči. Lako je komunicirati sa takvim čovekom.

Upitan je šta mu je prolazilo kroz glavu kada je nedavno utišao publiku u Filadelfiji trojkom koja je rešila pitanje pobednika.

- Promašio sam nekoliko šuteva, bili su sve glasniji i ja sam uradio to. Jednostavno je izašlo iz mene. Prirodno je bilo, osećam da je bilo i interesantno - istakao je Bogdan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija