• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

10:09

JOKIĆU, ŠTA ĆEŠ TI TAMO? Nikola naljutio navijače Denvera! Da li odlazi?

tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

NBA

JOKIĆU, ŠTA ĆEŠ TI TAMO? Nikola naljutio navijače Denvera! Da li odlazi?

Podeli vest

Nikola Jokić je prvo naljutio navijače u Srbiji, jer ovog leta nije igrao za reprezentaciju, sada je razbesneo i fanove Denvera

Naime, najkorisniji igrač NBA lige će propustiti mečeve pred početak sezone, nakon se njegova supruga Natalija porodila i na svet donela ćerkicu.

Ipak, Jokić se jeste našao u Los Anđelesu i to na NFL utakmici između Remsa i Arizona Kardinalsa.  MVP NBA lige nije mogao da se pojavi na utakmici, a da prođe neprimećeno. 

Foto: printscreen

Nikola Jokić opet podigao prašinu

Srbin je snimljen na terenu i to sa loptom u rukama pa su se mnogi i našalili na Džokerov račun. Međutim, bilo je i onih kojima uopšte nije bilo do šale!

 

 

Mnogima se nije svidelo što je Jokić pružio podršku Remsima, a ne Denver Bronkosima pa su uveliko počeli da komentarišu zbog čega je tamo otišao, dok su pristalice timova iz Kalifornije zbog toga oduševljene.

- Ovo je znak, Jokić dolazi u Lejkerse - napisao je jedan od navijača "jezeraša". 

Navijači Denvera su ekspreso uzvratili:

Šta ćeš ti tamo?! Loš potez našeg košarkaša!

Razloga za brigu nema jer je cela ekipa Denvera je bila na stadionu, pošo Denver igra sa Klipersima. Takođe, vlasnik Ramsa Sten Kronke je i vlasnik Denvera.


Kronke je vlasnik po jedne ekipe u četiri velika američka sporta, NBA ekipe Denver Nagets, za koji nastupa Nikola Jokić, NFL ekipe Los Anđeles Rems, hokejaša Kolorado Avalenša koji se takmiče u NHL ligi i fudbalske ekipe Kolorado Repids u MLS. Ujedno je vlasnik Ženskog fudbalskog kluba Arsenal, jednog tima u hokeju na travi, kao i dva tima koji se takmiče u esportu.

 

 

Izgleda da je Srbin i veliki fan Konora Mekgregora.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17