• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

16:23

JOKIĆ PRIČAO O ĆERKICI I SVE RASTUŽIO! Mrzim putovanja, postao sam otac! Ništa ne razume, možda me se ne seća!

USA Today

NBA

JOKIĆ PRIČAO O ĆERKICI I SVE RASTUŽIO! Mrzim putovanja, postao sam otac! Ništa ne razume, možda me se ne seća!

Podeli vest

Denver je poražen u pripremnom meču od Golden Stejta (118:116), ali je Nikola Jokić briljirao

U prvom pripremnom meču našeg asa pred početak nove NBA sezone Jokić je za 16 minuta ostvario dabl-dabl - 17 poena i 10 skokova.

Foto: USA Today

Nikola Jokić

Potom se sjajno zabavljao na klupi, dobacivao saigračima i sudijama... Bio je raspoložen i na konferenciji za medije.

Posle njegovog prvog nastupa u predsezoni, novinari su ga upitali kako mu je to kada ode od kuće, a da zna da ga tamo čekaju supruga i beba.

Hvala ne čestitkama. Ne kaže još ništa, ne razume. Možda mi je sad tako lakše da odem kada ni ne zna. Možda me se i ne seća. Ko zna… Nov sam u svemu, učim iz dana u dan. Biću malo više kući, pa ću možda naučiti nešto novo - kazao je Nikola.

- Bio sam tu dva ili tri dana, onda sam morao da idem. Videćemo se večeras, nadam se da je neću probuditi kada dođem kući. Neću napraviti tu grešku, videćemo. 

Foto: Starsportphoto

 

Ne prijaju Somborcu gostovanja.

- Uvek kada moramo da putujemo, mrzim taj deo. Posebno sada kada su njena i moja porodica u gradu, puna nam je kuća, bude ti tužno što moraš da napustiš kuću, ali to je deo posla. Svi to znamo, imao nekoliko dana da budemo zajedno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija