• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

08:40

SAMO 2 POENA POKUŠEVSKOG, Baksi zgromili Oklahomu! /VIDEO/

ap photo

NBA

SAMO 2 POENA POKUŠEVSKOG, Baksi zgromili Oklahomu! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera poraženi su od Milvoki Baksa rezultatom 130:110 u predsezonskoj utakmici, a nije briljirao ni naš Aleksej Pokuševski

Zna se ko je šampion NBA lige. Milvoki je u pripremnom meču zgromio Oklahomu Tander.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na terenu je proveo skoro 19 minuta, a imao je samo dva poena i skok. Iz igre je šutirao 1/6, za tri poena 0-4.

Baksi su bez problema pobedili Oklahomu. Ubacili su neverovatnih 48 poena i stekli 16 poena prednosti, a na poluvremenu su već imali ogromnih 81:54.

Bilo je jasno da će Oklahoma doživeti debakl, pa su Baksi do kraja su samo rutinski odradili posao i slavili konačnim rezultatom 130:110.

 

Najefikasniji je bio Lugenc Dort iz Oklahome sa 19 poena, Taj Džerom je dodao 13 poena, a Šej Gildžes Aleksander 12.

U redovima Baksa najistaknutiji bili su Nvora sa 15 poena, odnosno Midlton i Brajant sa po 14, a Grejson Alen je imao 13 poena.

 

NBA, PREDSEZONA

Orlando – San Antonio 100:101
Klivlend – Čikago 101:102
Milvoki – Oklahoma 130:110
LA Lejkers – Finiks 94:123


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05